Top
Image Alt

Tot ce trebuie să ştii despre Royal Town

Pe aleea Mihail Sadoveanu din Copou, în una dintre cele mai râvnite zone rezidenţiale din Iaşi, se înalţă Royal Town – ansamblul rezidenţial al celor care îşi doresc un altfel de “acasă”. Am gândit cu grijă fiecare detaliu, pentru a ne asigura că apartamentele pe care le-am creat sunt modelate după cel mai înalt grad de rafinament.

Finisaje premium

Credem că o locuinţă plăcută porneşte, întotdeauna, de la calitate. Prin urmare, în construcţia întregului ansamblu, am ales să integrăm doar materiale de la producători renumiţi: lifturi ultramoderne Schindler, obiecte sanitare Villeroy&Boch, reţea de apă caldă/rece Rehau. Suntem convinşi că fiecare lucru care ne înconjoară compune calitatea vieţii noastre. Ne-am dorit, prin urmare, să optăm pentru ceea ce aduce beneficii, tocmai din acest motiv.

O casă inteligentă

Ca proprietar al unui apartament Royal Town vei cunoaşte armonia dintre natură şi tehnologie. Poţi beneficia de confort şi siguranţă trăind în una dintre cele mai verzi zone din oraş. Cu cea mai fină atingere, întrerupătoarele digitale aduc la viaţă fiecare încăpere. Centrala termică proprie dispune şi ea de operare digitală de pe telefonul mobil, cu senzor interior şi exterior. Am spune, chiar, că la Royal Town şi grijile sunt mai puţine. Le poţi lăsa pe baza sistemului Smart Home de care fiecare apartament beneficiază, cu senzori de mişcare, inundaţie şi fum.

E plăcut acasă

Iar dacă ar fi să mai numim un singur atribut prin care să-ţi descriem locuinţa, am alege grija faţă de ambient. Formele rafinate ale arhitecturii în stil modern îţi transformă apartamentul în cel mai primitor spaţiu. E plăcut şi luminos la tine acasă. Ferestrele generoase, încăperile înalte, pardoseala placată cu marmură în baie şi bucătărie poartă împreună amprenta unui design de calitate. Acelaşi stil de întâmpină şi în afara locuinţei, pe holul placat cu granit şi decorat cu oglinzi şi licheni.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care Royal Town merită să îţi devină locuinţă. Dacă eşti curios să vezi cum arată toate aceste lucruri, te invităm într-o vizită virtuală, aici. Te aşteptăm, apoi, direct la noi acasă. Noua ta viaţă e la un pas distanţă. Dă startul poveştii în tihna din Copou.

Call Now Button