Top
Image Alt

De ce să alegi un apartament la ultimul etaj

Cei mai mulți dintre noi tânjim după un loc pe care să-l numim „acasă” și în care să ne simțim cu adevărat ca-n paradis. Și atunci când visul nostru e pe cale să se îndeplinească, nu știm cu exactitate ce anume să alegem. Piața imobiliară este foarte ofertantă, iar noi vrem să te ajutăm să faci alegerea potrivită. Nu de alta, dar nu-i ușor să alegi căminul în care să-ți trăiești bucuriile, tristețile și, bineînțeles, momentele de neuitat.

Deși apartamentele la ultimul etaj sunt extrem de căutate în alte țări din Europa și nu numai, în România există numeroase prejudecăți despre acestea. Ne dorim să înlocuim aceste mituri cu câteva motive pentru care să le alegi, așa că astăzi vorbim frumusețea de a locui mai aproape de nori, chiar și atunci când păstrezi picioarele pe pământ.

1. Priveliștea impresionantă

Nimic nu ne încarcă mai mult cu energie decât o priveliște impresionantă. Panorama de vis pe care o poți vedea la Royal Town este argumentul suprem pentru care să alegi unul dintre apartamentele noastre de la ultimul etaj. Poziționat în vârful Copoului, prevăzut cu ferestre largi și o încadrare de poveste, complexul nostru îți oferă o priveliște spre răsărituri și apusuri mărețe peste oraș.

2. Intimitate și zgomot redus

Dacă îți dorești multă liniște sau, din contră, vrei să faci lucruri fără să-ți deranjezi vecinii, ultimul etaj este fără doar și poate cel mai indicat. Pe de-o parte, numărul vecinilor care trec prin fața ușii tale este limitat, posibilitatea de a fi deranjat de zgomotul de deasupra nu există, iar zgomotul din fața blocului este limitat. Pe de altă parte, te vei bucura doar de cerul liber și vei putea trăi fiecare moment în intimitate.

3. Securitate superioară

Apartamentele de la etajele inferioare sunt mai ușor de accesat de către „musafirii” nepoftiți. Nu e cazul la Royal Town, căci proprietatea beneficiază de sisteme antiefracție și supraveghere video, însă, la ultimul etaj, securitatea este naturală.

4. Lumină naturală

Iubești lumina și căldura soarelui? La ultimul etaj te vei bucura din plin de ele. Deși unii oameni cred că pe timpul verii căldura este insuportabilă la ultimul etaj, în practică această problemă este soluționată cu un sistem de aer condiționat.

5. Preț avantajos

În afara avantajelor menționate anterior, apartamentele de la ultimul etaj sunt de cele mai multe ori la prețuri avantajoase. Acesta ar putea fi un aspect important, dacă știi deja care este bugetul în care ai vrea să te integrezi. Dacă optezi pentru acces la terasă, mansardare și alte opțiuni de felul acesta, prețul va fi unul pe măsura nevoilor tale.

Nu-i așa că e un sentiment plăcut să știi că orice ai alege nu va trebui să te gândești la compromisuri? La Royal Town, fiecare etaj este definit de calitate, iar apartamentele noastre îți oferă doar beneficii. Fie că vrei la parter sau te încântă un apartament la ultimul etaj, vei locui într-un cămin confortabil și sigur.

Call Now Button