Top
Image Alt

Video

Ți-ai imaginat vreodată cum va arăta casa ta de vis?

Clădim o comunitate

Povestea complexului Royal Town

Situat într-o zonă rezidențială selectă, Royal Town completează eleganța boemă a Copoului cu mulțumirea de a te simți confortabil „acasă”. Susținem investițiile inteligente pe termen lung, bazate pe responsabilitatea calității și pe rafinamentul frumuseții arhitecturale.

Descoperă virtual experiența Royal TOWN

Situat într-o zonă rezidențială selectă, Royal Town completează eleganța boemă a Copoului cu mulțumirea de a te simți confortabil „acasă”. Susținem investițiile inteligente pe termen lung, bazate pe responsabilitatea calității și pe rafinamentul frumuseții arhitecturale.

De ce să alegi Royal Town?

Poziționat în inima Copoului

Multe sunt poveștile Copoului: istorii și legende vechi ce l-au făcut un reper important pentru Iași. Aflat în centrul orașului, în apropierea celor mai cunoscute puncte de interes, la Royal Town te menții aproape de pulsul urban și de principalele puncte de atracție. Datorită liniștii și specificului select al zonei, apartamentele din Copou sunt construite pentru a defini stilul de viață pe care ți-l dorești.

Un stil modern de viață

Royal Town oferă confortul conceptului de modern living. Întins pe o suprafață de 40000 m², Royal Town cucerește Copoul prin 7 imobile cu aproape de 1000 de apartamente cu parcări subterane și supraterane, spații de joacă și relaxare, entertainment și shopping, aici găsești locuința perfectă pentru fiecare membru al familiei.

Calitate și eleganță

Arhitectura clădirilor a fost gândită spre a transmite un stil de design modern, cu spații luminoase și ambient luxuriant. Totodată, tehnologiile de ultimă generație sporesc confortul și împlinesc cerințele la standardele anului 2018. Susținem calitatea și puterea esteticului pentru ca dumneavoastră să găsiți apartamentele ce vă reprezintă.

La început a fost turul virtual...

Iar de acolo pornește întreaga aventură. Convinge-te singur că ai ajuns la casa visurilor tale!

3 PAȘI DE LA TUR VIRTUAL LA TUR REAL

Nici noi nu credem până nu vedem cu ochii noștri. De aceea te invităm la un tur real, în care să te convingi de realitatea de la Royal Town. E mai simplu decât crezi. Află ce ai de făcut.

Completează formularul

În cel mai scurt timp te contactăm și stabilim detaliile

Faci un tur real pentru a te convinge

FELICITĂRI, AI FĂCUT CEA MAI BUNĂ ALEGERE!

Intră în legătură cu noi să-ți spunem care sunt pașii următori. Atenție, oferta este limitată.

Completează formularul și programează o vizionare

  Vrei mai multe detalii? Sună acum.

  0742 838 888

  0752 098 885

  Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

  Sambata: 9:00 - 12:00

  Duminica: inchis

  Aleea Sadoveanu nr.59 B, Iași

  contact@royaltown.ro

  Call Now Button