Top
Image Alt

Avantaje

Respectăm cele mai exigente cerințe și dorințe ale pieței

Eleganța Copoului

Fiindcă vei ajunge acasă prin cel mai cunoscut bulevard din oraș și vei locui pe cea mai elegantă colină a Iașului. Dacă până acum frumusețea Copoului te-a cucerit cu adevărat, e momentul să-l cucerești și tu, la rândul tău.

Potrivit pentru întreaga familie

Fiindcă ți-ai dorit un cartier în care să găsești activități pentru întreaga familie. La Royal Town am amenajat spații de joacă, am adus în interiorul complexulului supermarket, farmacie, săli de sport, terenuri de tenis de câmp și.spații de recreere.

Spații luminoase

Fiindcă ai visat dintotdeauna ferestre generoase și spații curate care să-ți ofere un boost de energie și optimism. În cadrul Royal Town te poți bucura de încăperi spațioase și aerisite.

Servicii extra de calitate

Fiindcă te vei bucura să ai aproape de tine tot ce îți dorești pentru nevoile zilnice și relaxare: parc, supermarket, farmacie și multe altele. Royal Town e prevăzut să formeze o comunitate unită.

Iașul cultural și istoric

Fiindcă întotdeauna ți-ai dorit să stai în Copou. Aproape de Grădina Botanică, de parcul Copou, de casa lui Sadoveanu, de universitățile, liceele și școlile de elită, în Royal Town vei descoperi plăcerea de a afla mai multe despre trecut alături de plăcerea de a-ți crea un prezent fantastic.

Multiple opțiuni de amenajare

Fiindcă apartamentul tău din Royal Town va fi livrat gata pregătit pentru amenajare. Acum îl poți personaliza cum vrei și după nevoi cu multiplele variante de finisaje puse la dispoziție după achiziție.

Spații verzi

Fiindcă îți place verdele naturii. Cartierul este înconjurat de spații verzi nenumărate, iar în interiorul său vom avea gazon îngrijit și zone special amenajate de peisagiști profesioniști.

Transparență 24/24

Fiindcă vrei să te asiguri. În Royal Town, poți urmări live derularea lucrărilor: cum se construiește, cine se ocupă, cum decurg vânzările, ce materiale folosim, cum le mânuim și multe altele.

Protecție

Fiindcă pui mare preț pe siguranța ta și a celor dragi. Curtea privată din Royal Town este prevăzută cu acces securizat

Trafic lejer dimineața

Fiindcă nu-ți place să pierzi vremea în trafic. S-ar putea să te uimească, însă pe Aleea Sadoveanu nu se formează ambuteiaje, iar șoferii nu obișnuiesc să claxoneze.

Amenajare ultraconfortabilă

Fiindcă îți pasă foarte mult de confortul firesc al lucrurilor. Te vei simți extraordinar să pășești pe pardoseli încălzite în toate camerele și să nu-ți faci griji despre problemele funcționale. Am ales cele mai calitative dotări și finisaje pentru nevoile tale.

Vecini în stilul tău

Fiindcă îți dorești să locuiești în pace, alături de oameni ce își doresc același lucru. La Royal Town ne alegem cu grijă clienții, fiindcă buna înțelegere este în interesul tuturor.

Priveliște superbă

Fiindcă vrei să-ți începi ziua într-o notă de optimism. Poziționat în vârful Copoului, prevăzut cu ferestre largi și o încadrare de poveste, Royal Town îți oferă priveliște spre răsărituri și apusuri mărețe peste oraș.

Liniște

Fiindcă acasă e locul în care îți pui gândurile în ordine. Atât poziționarea cartierului, cât și materialele din care este construit blocul, sunt special gândite pentru a-ți crea prilej de relaxare.

Holuri majestoase

Fiindcă nici ție nu îți plac scările de bloc vechi și întunecate. Îți propunem să ajungi acasă prin cele mai frumoase holuri din oraș. Amenajate cu mușchi și licheni stabilizați, dar și oglinzi, spațiile comune din cadrul clădirilor Royal Town îți vor bucura privirile de fiecare dată când te afli în trecere.

Investiție bună pe termen lung

Fiindcă ești persoana care se gândește și la ziua de mâine. Pentru tine, pentru copiii tăi sau pentru business-ul pe care îl întreprinzi, un apartament nou pe Copou va reprezenta întotdeauna o investiție de succes ce își va crește valoarea în timp.

Familiaritate în noutate

Fiindcă te poți muta împreună cu toți cei dragi. Fiind un proiect imobiliar nou, te poți muta cu prietenii cei mai buni sau cu familia extinsă – în același cartier, același bloc sau chiar același etaj.

Diversitate de locuri de parcare

Fiindcă îți place să nu pierzi timpul așteptând să se elibereze un spațiu. La Royal Town găsești parcări subterane și supraterane din plin.

Descoperă toate tipurile de finisaje și
avantaje pe care le-am ales pentru tine

Credem în construcțiile pe termen lung și de aceea folosim finisaje și dotări de înaltă calitate pentru ca tu să fii mulțumit de o locuință trainică

Call Now Button