Top
Image Alt

Despre

UN STIL MODERN DE VIAȚĂ

Povestea complexului Royal Town izvorăște din vremuri mai vechi, ce au marcat evoluția orașului Iași și istorisirile despre acesta. Ansamblul rezidențial Royal Town este situat pe celebra alee Sadoveanu și îți oferă posibilitatea de a locui în cel mai frumos loc din Iași: Copoul.

În cultura locală, Copoul a fost dintotdeauna cea mai selectă zonă rezidențială din Iași pe care domnitorii, boierii și figurile ilustre alte vremurilor și-au dat concursul să o stăpânească și să o înfrumusețeze mereu. Recunoscută drept una dintre cele 7 coline pentru care orașul este asemănat Romei, zona Copoului este vestită pentru aspectul său de grădină publică, străjuită de tei și presărată cu parcuri, spații verzi, vii, livezi și pâlcuri de pădure. Așa se face că îl găsim astăzi valorificat ca o comoară vie și desăvârșit cu cele mai semnificative repere ale orașului: Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Grădina Botanică, stadionul Emil Alexandrescu, Universitatea Al. Ioan Cuza, Biblioteca Central Universitară Mihai Eminescu, Casa Mihail Sadoveanu, Bojdeuca lui Ion Creangă și sute de alte clădiri fascinante pe care poți să le descoperi în taina unei plimbări.

Prin multitudinea de obiective și liniștea ce îl caracterizează, Copoul a devenit  una dintre cele mai dorite zone rezidențiale. Situat în așa-zisul vârf al Iașiului, pe aleea Sadoveanu, ansamblul rezidențial Royal Town este unul dintre puținele cartiere ieșene concepute și construite cu responsabilitate asumată  pe termen lung.

Materialele și finisajele au fost alese cu o foarte mare grijă de la producători renumiți pentru ca Royal Town să devină, într-o manieră sănătoasă, căminul drag al multor familii sau locatari exigenți. În același timp, această alegere garantează și faptul că achiziția unui astfel de apartament reprezintă o investiție inteligentă, sigură și cu potențial foarte ridicat pentru viitor.

“Într-o zonă de excepție a Iașului, cum e Aleea Sadoveanu, nu puteam construi decât un complex rezidențial de lux apelând la specialiști consacrați și produse de cea mai bună calitate. Ușor nu ne-a fost, însă vă invităm în Royal Town să vă convingeți cât de mult a meritat!”
Ruslan Rotaru
Manager General Royal Town Copou

Vino la Royal Town, locul în care ești aproape de pulsul orașului

Noua ta casă este conectată la toate punctele de interes din oraș

Arhitectura clădirilor urmează  un stil modern, cu forme rafinate și e anume studiată pentru a crea spații luminoase și un ambient luxuriant. În același timp, tehnologiile de ultimă generație sporesc confortul și împlinesc cerințe care, cu câțiva ani în urmă apăreau numai în literatura SF.

La numai 10 minute de centru, întins pe o suprafață de aproximativ 40000 m2, Royal Town cucerește Copoul prin 7 imobile cu aproape de 1000 de apartamente superbe, parcări subterane și supraterane, spații de joacă, relaxare, entertainment și shopping. Te invităm să descoperi care este apartamentul potrivit pentru tine și familia ta și să te bucuri, alături de noi, de o viață fără griji.

Call Now Button