Top

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE
APARTAMENTE DE VÂNZARE ÎN IAȘI?
PROGRAMEAZĂ ACUM O ÎNTÂLNIRE CU UN
AGENT ROYAL TOWN!

Vrei să afli mai multe despre apartamente de vânzare în Iași? Programează acum o întâlnire cu un agent Royal Town!

Acum ai șansa să-ți schimbi viitorul. Cumpără un apartament în Iași!

Despre Complexul Royal Town

Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 900 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.

Avantajele unui apartament în Iași

Un oraș european

O locuință în complexul rezidențial Royal Town înseamnă să experimentezi ce-i mai bun, în unul dintre cele mai importante orașe din România. Tradiția, cultura și stilul de viață modern se împletesc armonios în Iași, un oraș european care așteaptă să fie descoperit. Un apartament în Iași este cheia viitor prosper!

Posibilități infinite

Iașiul este un oraș important pe harta României datorită universităților, prin prisma istoriei, culturii, dar mai ales a oportunităților de dezvoltare profesionale. Viața socială mereu activă te va surprinde, iar datorită aeroportului din Iași ai posibilitatea să călătorești ușor în toate colțurile lumii.

O locuință modernă

În complexul rezidențial Royal Town totul este construit conform celor mai exigente standarde de calitate, pentru o viață cu adevărat modernă.

Un nou început

Ai șansa să amenajezi casa ta de vis, cu ajutorul specialiștilor Royal Town. Vei locui în cea mai exclusivistă zonă a orașului Iași, într-un cartier cu facilități pentru toată familia și într-o comunitate unită. Aici totul e accesibil, ai siguranță, liniște și confort.

De ce să alegi apartamente în Iași de la Royal Town?

Amplasarea favorabilă în centru

Personalizarea locuinței pe gustul tău

Construcția din materiale de calitate

Finisaje de lux și design unic

Condiții moderne

Acces la servicii aproape de tine

Spații verzi de recreere

Siguranță și protecție

Transparență permanentă

Cumpără un apartament cu două camere

Apartament potrivit pentru familiile care caută liniște și confort aproape de centrul orașului. Într-un spațiu generos și modern, fiecare membru se va simți împlinit.

Cumpără un apartament cu 3 sau 4 camere

O locuință perfectă pentru o familie largă, dotată cu toate condițiile moderne. Camerele sunt spațioase și ultraconfortabile, ce asigură un trai liniștit și fericit.

Alege Royal Town și începe o viață nouă în inima orașului Iași!

Descoperă noua ta casă, construită calitativ și modern

CONTACTEAZĂ-NE

Te ajutăm să alegi varianta potrivită pentru tine!

0742 838 888

Aleea Mihail Sadoveanu nr 59B

Iasi

Etaj: parter, oficiul 108A
    Call Now Button