Top
Image Alt

Trăieşte extra la Royal Town

În domeniul designului de interior, simplitatea şi lipsa de detalii au devenit, în ultimii ani, deviză: mai mult cu mai puţin. Ştim, însă, că tocmai excepţia de la regulă nutreşte creativitatea. Iar tu te-ai putea afla printre cei dornici să se abată de la drumul minimalismului, atât de frecvent urmat.

Credem că, în cele din urmă, ceea ce ne trezeşte bucuria este singura tendinţă după care ar trebui să ne ghidăm. Amenajarea interioară a apartamentului poate fi la capătul opus minimalismului, fără ca asemenea alegeri să fie o problemă. De ce n-ar fi spectaculosul reperul după care îţi decorezi spaţiul de acasă? La Royal Town, ai tot ce ai nevoie pentru un stil de viaţă extra. Schimbarea de perspectivă începe prin detaliile care compun apartamentul tău.

Expresia personalităţii tale

Maximalismul este, întâi de toate, o modalitate de expresie. E drept – a personalităţilor puternice, traduse în texturi, patternuri şi culori. Dacă pereţii albi şi lemnul brut nu te reprezintă, te aşteaptă paleta vie de nuanţe şi mobilierul cu forme îndrăzneţe. Draperiile cu patternuri vibrante, tapetul curajos sau lustra cu decoraţiuni care îţi fascinează privirea ar putea să compună ineditul spaţiului pe care îl numeşti „acasă”. Ai grijă, însă, să nu te orientezi spre aglomeraţia extremă. Începe cu paşi mici schimbarea, pentru a nu ajunge în zona de „prea mult”.

Libertatea în amenajare ţine cont de echilibru. Camerele casei tale pot vibra de viaţă fără a deveni obositoare. E simplu, pentru că la Royal Town rafinamentul şi-a găsit deja locul. Drumul spre un apartament sofisticat trece prin ansamblul rezidenţial în care se află. Permite-i, aşadar, locuinţei să devină o extensie a personalităţii tale. La tine acasă, more is more.

Call Now Button