Top
Image Alt

Tendinţe în designul interior. Recomandările specialiştilor pentru acest an

Designul interior e ca un semn de circulaţie. Sigur că ai tot dreptul să îţi alegi calea şi să te deplasezi pe traseul tău. Totuşi, când ţii cont de el, drumul ţi-e mai lin şi direcţia mai sigură. Iar dacă în trafic tuturor le e bine atunci când regulile sunt respectate, nu găsim motive pentru care în amenajare lucrurile nu ar sta la fel.
În Copou, într-un suflu cu natura, credem că locuinţele au pornit deja pe făgaşul armoniei. Dar pentru ca „ce bine e acasă!” să nu rămână doar la stadiul de expresie, e bine să tragi cu urechea, din când în când, la sfaturile oferite de către specialişti.

Culorile anului

Pe tronul anului 2019 s-a aşezat cu îndrăzneală Living Coral. Asortată cu răsăritul, culoarea aleasă de Pantone ca inspiraţie pare să ştie cum să aducă energia într-o locuinţă. Dacă încă ţi se pare prea curajoasă pentru apartamentul tău, îi poţi domoli stridenţa alăturând-o nuanţelor neutre.

Less is more

Dacă îţi doreşti o locuinţă simplă, luminoasă – veşti bune! – şi anul acesta te vei alinia tendinţelor. Puţinul e, de fapt, mai mult – unde poţi experimenta acest lucru mai bine, dacă nu în apartamentul tău? La Royal Town, simplitatea şi-a ocupat deja locul. Ferestrele mari, spaţiile deschise, încăperile generoase sunt dorinţele bifate ale celor ce se mută în Copou.

Înapoi la natură

Nu ştim dacă Dumnezeu iubeşte lemnul, dar cei preocupaţi de amenajare în mod sigur o fac. Îţi va fi uşor, în acest an, să aduci liniştea naturii în interiorul spaţiului de locuit. Dacă lemnul ţi se pare deja o opţiune consacrată, poţi alege şi alte materiale şi texturi naturale. În plus, nu uita de plantele de cameră – nici nu e nevoie să o spună specialiştii, verdele şi viaţa sunt deja pe placul oricui.

Mobilier practic

Pentru că spaţiul nu e niciodată destul, 2019 este şi anul mobilierului multi-funcţional. Migrarea spre zona urbană a dictat şi asemenea tendinţe. Nu doar că este practic, dar ales cu grijă, el poate deveni cu adevărat o inspiraţie pentru cei ce locuiesc la apartament. E, aşadar, la modă să îţi organizezi locuinţa în mod inteligent.

Deşi articolul nostru e pe sfârşite, lista tendinţelor în design pentru 2019 încă nu s-a terminat. Pentru că tu ştii cel mai bine cum îţi place să te simţi acasă, te încurajăm să adaugi propriile preferinţe în continuarea ei. Ţine cont de regulile din trafic, în timp ce îţi păstrezi simultan direcţia. Sfaturile specialiştilor sunt importante. La fel cum este important să înţelegem că noi înşine suntem designerii propriei noastre vieţi.

Call Now Button