Top
Image Alt

5 beneficii ale vieții într-un apartament în Copou

Un apartament în Copou – formula unui ideal. Parcă nici nu ar putea fi altfel printre teii care par să se unească cu văzduhul, umbrind aleile dornice de noi povești. Acolo, sub privirea lor, crește Royal Town – spațiul celor care știu că zilele curg puțin mai lin atunci când locuiești într-un asemenea decor.

De ce un apartament în Copou?

Cu toate ale sale, viața e un continuu șir imprevizibil. Dar deciziile care stau în mâinile noastre ne conving că anumite aspecte se pot controla. Să alegi cu atenție zona în care îți croiești existența este unul dintre ele. De aceea credem că peisajul vieții este altul, atunci când decizi să te muți în Copou.
Știm cel puțin 5 motive care ne încredințează că avem dreptate. Cu lista de dorințe la îndemână, te sfătuim să te convingi și tu că e așa:

1. În apropierea zonelor de interes

În locul în care se dezvoltă Royal Town, frumosul vieții sosește din multe direcții. Nu poate fi decât așa în această zonă care reunește cărările spre atât de multe posibilități. Școli prestigioase, două universități cu ecou, un stadion, muzee și construcții culturale își dau toate întâlnire în Copou. Din locul în care locuința îți va fi amplasată, multe dintre punctele de interes spre care va trebui să te îndrepți, vor fi, de fapt, în jurul tău.

2. Zonă veșnic tânără

Am spune că nu-i alt loc în Iași în care pulsul tânăr al orașului să poată fi atât de bine resimțit. Campusurile studențești, universitățile pe care deja le-am amintit fac din Copou un spațiu care abundă de energie și de suflu proaspăt. Iar dacă nu ai avut încă ocazia să experimentezi, te asigurăm că dinamica locului e molipsitoare. E greu să nu te hrănești din aceeași prospețime, atunci când trăiești într-o zonă care vibrează de entuziasm.

3. Vecin cu natura

În jurul complexului Royal Town, generozitatea pământului abundă. Parcul Expoziției, Grădina Botanică și Parcul Copou sunt doar câțiva dintre vecinii pe care oricine și i-ar dori. Puține etichete sunt atât de emblematice pentru această zonă precum natura din împrejurime. Prin urmare, când te muți în Copou, vegetația te îmbrățișează din toate părțile. Pe cât e de plăcut, pe atât e de benefic. E dovedit prin studii faptul că într-un mediu înconjurat de natură se dezvoltă oamenii sănătoși și fericiți.

4. Trafic fluidizat

În Copou, parcă și claxoanele mașinilor vor să păstreze liniștea. Spre deosebire de alte zone ale orașului, traficul în această zonă este fluidizat. Pentru locuitori, nu doar că e un plus de confort, dar asigură și avantajul unui aer mai curat.
Dar drumul spre apartamentele din Copou nu e cunoscut doar de autoturisme. Pistele de biciclete sunt și ele primitoare, gata să te convingă că, pentru locul pe care-l vei numi acasă, nu există cartier mai potrivit.

5. Aproape de mijloacele de transport în comun

Când locuiești într-un apartament din Copou, fotografiile pitorești cu tramvaiele Iașului îți sunt familiare. Pe lângă bucuria de a le resimți în forma vie, vei experimenta și utilitatea mijloacelor de transport în comun. Prin intermediul lor poți ajunge în cele mai importante zone ale orașului. Stațiile de la care poți avea acces la ele vor fi mereu la îndemâna ta.

Te poți convinge singur că, în continuarea listei noastre, multe avantaje se pot aduna. Potențialul zonei în care Royal Town și-a așezat temelia încurajează traiul sănătos, echilibrat. Simplul drum spre casă îți va fi prilej de bucurie. Privite în liniștea serii de pe balconul propriului tău apartament, beneficiile vor fi cu atât mai clare. Atunci nu vei mai avea nicio îndoială. Vei simți, în fiecare clipă, că inima Iașului bate în Copou.

Call Now Button