Top
Image Alt

Suflul primăverii în apartamentul tău din Royal Town

Primăvara – e de ajuns să-i auzim numele şi simţim cum ne înviorăm. Adierile calde sosite după lunile reci şi întunecate ne invită la restart, la reînnoire. Schimbarea nu se simte, însă, doar în noi înşine, ci cuprinde cu totul împrejurimile şi spaţiile în care ne aflăm. Primăvara e momentul oportun pentru un refresh în amenajare. Câteva schimbări mărunte te pot ajuta să aduci şi în apartamentul tău din Royal Town prospeţimea noului sezon.

Flori naturale

Ce poate aduce mai mult a primăvară dacă nu un mănunchi proaspăt de flori? În martie, devine aproape inevitabil ca apartamentul tău să poarte parfumul lor. Starea de bine e molipsitoare atunci când mirosul de zambilă îţi învăluie întreg dormitorul. Fă-ţi un obicei din a aduce flori în casă. Chiar dacă nu le primeşti, înviorează-ţi singur locuinţa – cumpără un buchet de la colţul străzii şi integrează-l în decor.

Lumănări florale

E greu să renunţi la anumite obiceiuri care îţi aduc bucurie. Aprinderea lumănărilor pe timp de seară poate fi unul dintre ele dacă ai obişnuit să faci acelaşi lucru în sezonul rece. E ceva greşit în a aprinde lumănări şi primăvara? Cu siguranţă, nu. Atmosfera călduroasă pe care o lumină o aduce în casă e la fel de plăcută. Detaliul care face diferenţa e parfumul. Aşa că poţi renunţa la aromele iernatice în schimbul parfumului de verdeaţă şi flori.

Pături şi perne

Peste iarnă, canapeaua ta s-a transformat, probabil, într-o gazdă generoasă pentru multe pături şi perne. Chiar dacă vremea se încălzeşte, încă se mai pot dovedi utile atunci când, de exemplu, vrei să ai o şedere comodă şi să vezi un film bun. Nu e nevoie să renunţi la toate, dar le poţi împrospăta de primăvară. Înlocuieşte păturile groase cu altele mai subţiri, iar pernelor oferă-le un aer proaspăt schimbându-le husele cu altele mai luminoase, inspirate din atmosfera blândă din exterior.

Tapet primăvăratic

Dacă îţi doreşti schimbări mai pronunţate odată cu sosirea primăverii, ai şi această posibilitate. Pentru o vreme, poţi aplica un tapet pe unul dintre pereţii apartamentului, doar pentru un sezon. Imprimeurile pastelate, inspirate din suflul naturii, schimbă cu totul atmosfera locuinţei tale. E o variantă la îndemână pentru a aduce primăvara în casă şi a da un refresh la decor.

Pe lângă ideile recomandate, în apartamentul tău din ansamblul Royal Town ai ocazia să aplici şi alte mici schimbări. E vremea reînnoirii, ne-o spune natura. Iar dacă în exterior totul înfloreşte, se poate întâmpla acelaşi lucru şi în apartamentul tău.

Call Now Button