Top
Image Alt

Stilul nobil în apartamentul tău

Când ne trasăm visele ne închipuim întotdeauna idealul. Tindem spre cele mai măreţe scenarii şi am dori să le transpunem în realitate. Printre altele, ne dorim să avem tot ce e mai frumos şi în locuinţa noastră. Şi suntem îndreptăţiţi să facem întocmai aşa.

În apartamentul tău din ansamblul Royal Town, spaţiul pentru o locuinţă cu adevărat specială e deja conturat. Ţine de tine, însă, să îl îmbraci cochet, cu atenţie pentru detalii, astfel încât să ai decorul visat. Diferenţa dintre o amenajare lipsită de expresie şi o alta care se remarcă stă, adesea, în personalitatea unor obiecte cheie. Mai jos, îţi prezentăm câteva dintre aceste elemente care pot aduce aerul nobil în casa ta.

Catifeaua

Dacă îţi sunt familiare cadrele interioare din filmele care surprind lumea regală, e aproape imposibil să nu fii deja îndrăgostit de catifea. Puţine ţesături poartă aceeaşi delicateţe, iar dacă aceasta e linia pe care vrei să mergi în amenajarea apartamentului, livingul e un spaţiu potrivit în care o poţi integra. Canapelele sau fotoliile în stil clasic fac cea mai bună pereche cu acest material. Aerul aristrocrat e deja la tine acasă, printr-o piesă de acest fel, rafinată şi uşor de integrat.

Metalul

Metalul aduce în amenajare o atitudine aparte. Nu îl poţi integra în decorarea apartamentului fără să observi efectul modern pe care îl poartă strălucirea sa. Este, pe deasupra, şi potrivit pentru a crea iluzia amplificării spaţiului, dacă alegi să îl aplici pe suprafeţe mari. Dacă nu urmăreşti în mod special acest lucru, alege o măsuţă care să îmbine armonios metalul şi sticla, astfel încât să valorifici cu uşurinţă efectul acestui material.

Lustrele maiestuoase

Corpurile de iluminat sunt indispensabile, însă pot contribui spectaculos la atmosfera casei tale atunci când le alegi pe cele cu un design rafinat. Distanţează-te de monotonia aplicelor şi a lustrelor de formă consacrată. Ai o gamă vastă de modele remarcabile din care poţi alege. O lustră cu ornamente fine din cristal, metal sau chiar pene poate deveni elementul cheie din camera ta.

Lucrările de artă

Stilul aristrocat dintr-o amenajare înseamnă, întâi de toate, bun gust şi calitate. De aceea, lucrările de artă sunt poate cele mai reprezentative elemente din această categorie, prin care să decorezi pereţii apartamentului tău. E vremea să cumperi, în sfârşit, o lucrare a artistului pe care îl urmăreşti fascinat de atât de multă vreme. Nu alege lucrările care arată bine, ci mai ales pe cele care te inspiră şi îţi aduc starea de bine. Compoziţia vizuală care rezonează cu tine va fi, apoi, potrivită şi pentru casa ta.

Bineînţeles, lista nu e nicidecum epuizată. Tu ştii, însă, cel mai bine ce alte elemente îţi pot aduce în locuinţă un aer rafinat. La Royal Town, credem că ai tot ce e nevoie pentru o casă în stil nobil. Copoul te aşteaptă în apartamentul pe care l-ai visat!

Call Now Button