Top
Image Alt

Bucuria de a locui în Copou

Stă în fiecare dintre noi forţa de a ne croi propria viaţă. Sunt, cu siguranţă, şi multe lucruri pe care nu le putem controla în complexa noastră existenţă, însă chiar şi în asemenea situaţii avem capacitatea de a alege cum reacţionăm. În schimb, sunt şi aspecte pe care le putem  influenţa cu totul. Iar locul în care experimentăm bucuria fiecărei zile e poate printre cele mai semnificative lucruri asupra cărora avem puterea să hotărâm.

Zona în care locuim ne modelează mai mult decât am crede. Aerul pe care îl respirăm dimineaţa când deschidem fereastra, împrejurările din care zărim apusul sau sunetele de fundal ne par, de multe ori, detalii. E, însă, nevoie doar ca ciripitul păsărilor să înlocuiască pentru un răstimp claxoanele din trafic pentru a ne da seama cu adevărat câtă importanţă are mediul în care ne aflăm.

Pentru ansamblul Royal Town am ales cu grijă cea mai potrivită zonă – emblematicul Copou. Aici ne dorim să întâmpine proprietarii apartamentelor miracolul fiecărei zile: în miros de tei, în linişte, pentru că natura e cel mai prietenos vecin pe care omul şi l-ar dori în jurul său.

În miezul naturii

Copoul este gazda primitoare a tuturor celor pentru care civilizaţia se împleteşte cu natura. Confortul de a trăi într-un apartament modern nu înseamnă zgomot şi lipsă de viaţă. Când locuieşti la Royal Town ai aproape cele mai ample parcuri ale oraşului în care să descoperi liniştea şi aerul curat. Iar în Grădina Botanică din apropriere, spectacolul fiecărui anotimp poate fi admirat îndeaproape. O plimbare la lac limpezeşte orice minte zbuciumată, pentru că natura ştie cel mai bine cum să îi vină agitaţiei de hac.

Aşa arată începutul unei vieţi armonioase. Continuă apoi printre aleile înverzite, înconjurate de tei înalţi. Iar în serile de vară pista de biciclete te aşteaptă să guşti şi mai mult din ceea ce înseamnă o viaţă verde. Răsetele copiilor plimbându-se pe role sau alergătorii care întâmpină în mişcare amurgul hrănesc energia locului cu adevărat.

Cultura la ea acasa

Aşa cum natura ne alimentează sănătos trupul, la fel ne hrăneşte şi cultura mintea – iar în această privinţă, nu puteam găsi un loc mai bun. Străzile Copoului conduc spre şcoli, muzee şi universităţi de prestigiu. Muzeul geniului Eminescu şi renumele primei universităţi din România sunt la mică distanţă de apartamentul tău. În plus, ai în apropiere şcoli, grădiniţe şi licee în care valorile autentice şi profesionalismul primează în educaţia copiiilor tăi.

Pentru orice alte activităţi pe care le-ai putea desfăşura, Copoul îţi vine în întâmpinare. Ai acces cu uşurinţă în orice altă zonă a Iaşului, inclusiv dacă foloseşti transportul în comun. La Royal Town, în inima Copoului, viaţa e puţin mai liniştită. Tihna, aerul proaspăt şi firescul naturii compun dragul de acasă. Ai toate ingredientele unui trai lin şi paşnic, în zona verde care cuprinde întreg căminul tău.

Call Now Button