Top
Image Alt

Rafinamentul holurilor care te conduc spre casă, la Royal Town

Prima impresie contează – începi să descoperi un om după primele vorbe și recunoști atmosfera unui oraș după primele străzi parcurse. Am preluat regula și am adus-o la Royal Town, acasă. Traseul spre apartamentul tău se bucură de toată atenția noastră – știm că, indiferent de amenajare, calitatea unei locuințe se scrie încă prin primii pași pe care-i faci pe hol.
Acasă e întotdeauna locul spre care te îndrepți cu bucurie. Iar spațiul comun pe care l-am gândit cu grijă nu face decât să-ți confirme că nu puteai alege loc mai potrivit pentru căminul tău. Am amenajat holurile cu eleganță, grandoare si grija pentru mediu. Designul lor îți promite o cale luminoasa când te întorci spre casă, într-un decor care – suntem convinși – va fi pe placul tău.

Decorul care inspiră

Calitatea nu e o trăsătură pe care să o putem ține ascunsă. Despre ea vorbesc podelele rafinate si peretii zugraviti cu vopsele ecologice Stucco, decorati cu grija pana la ușa apartamentului tău. Credem că fiecare decizie legată de amenajare și calitatea finisajelor au forță să te inspire. De aceea, am integrat în designul holurilor licheni ce regleaza umiditatea in aer, oglinzi și candelabre care să te poarte cu gândul spre regalitate.

E suficient să arunci o privire furișă în oglindă înainte să pleci, ca să știi că ești pregătit să-ti întâmpini viața cu zâmbetul pe buze. Pentru o stare de bine molipsitoare, o liniște deplină si o portie de sanatate,  holurile Royal Town sunt  antifonate și utilizează un decor prietenos cu mediul și organismul tău.

Te așteptăm să pășești în noua ta locuință. Royal Town nu e doar un complex rezidențial, ci e locul care te invită la un nou stil de viață, în care fiecare detaliu lucrează pentru binele tău.  S-ar putea să fie holul primul tău motiv de bucurie, chiar înainte de a deschide ușa apartamentului tău.

Call Now Button