Top
Image Alt

Ce culoare să alegi pentru dormitor?

De ce acasă e cel mai frumos loc? Pentru că este al tău. Te ştie mobilierul, te ştie cartea de pe noptieră, te ştie perdeaua pe care ai ales-o cu grijă şi îţi aduce bucurie fiecare colţişor. Pentru că suntem cu toţii diferiţi, despre felul nostru de a fi vorbesc şi culorile alese pentru casa noastră. Puţine camere ne comprimă mai bine stilul ca amenajarea pe care o alegem pentru dormitor.

Culorile sunt psihologie. Dincolo de impactul vizual pe care îl poartă, e important să privim la noi înşine înainte de a alege pentru a decora o încăpere. Probabil că ai deja o listă cu nuanţele care îţi plac şi care transmit câte ceva despre tine. S-ar putea, însă, să nu fie toate o opţiune potrivită atunci când vorbim despre decor. De pildă, calmul dormitorului nu se împacă prea bine cu roşul. În schimb, nuanţele deschise, blânde, susţin cu uşurinţă un loc odihnitor.

Nuanţe odihnitoare

Crem, lila şi peachy sunt câteva opţiuni pe care le-ai putea lua în considerare dacă te inspiră o amenajare caldă, feminină. Lumina naturală şi accesoriile de decor pentru care vei opta pot creşte şi mai mult impactul lor. O personalitate calmă ar fi poate primul motiv pentru care ar merita să fie alese. Aşadar, dacă îţi pare că îndeplineşti condiţiile, trece-le cu încredere pe lista nuanţelor potrivite pentru dormitorul tău.

Call Now Button