Top
Image Alt

Propuneri de amenajare ce îți vor scoate locuinţa în evidenţă

Convenţionalul nu e pentru oricine. Suntem unici, iar asta se citeşte nu doar prin noi înşine, ci şi prin spaţiul în care locuim. E firesc, prin urmare, să îţi doreşti un apartament individualizat, care se desprinde din mulţime. Iar pentru asemenea dorinţe există alegerile de amenajare care se remarcă. Am ales câteva idei de acest fel spre care poţi arunca o privire. Inspiră-te din ele, apoi raportează-te la ceea ce te reprezintă pentru amenajarea spaţiului tău:

Corpuri de iluminat atipice
Una dintre tendinţele urmate adesea de către proprietarii de locuinţe este preluarea cu prea mare uşurinţă a tiparelor actuale în privinţa corpurilor de iluminat. Cu toate că poate părea o opţiune sigură în privinţa unei amenajări gândite pe cont propriu, există riscul de a crea un spaţiu comun şi prea puţin individualizat. De aceea, te îndemnăm să alegi corpuri de iluminat originale, care pot îmbunătăţi semnificativ spaţiul. Designul, dar şi jocul de lumini şi umbre pe care le creează pot pune în valoare încăperea în care sunt amplasate şi îi pot evidenţia punctele forte.

Bibliotecă integrată neconvenţional

De ce să optezi pentru o bibliotecă convenţională când poţi alege una remarcabilă? O activitate precum lectura, care îţi lasă imaginaţia să zburde, merită un loc pe măsură, în care creativitatea să fie în prim plan. Biblioteca poate însemna mai mult decât un şir de rafturi paralele suspendate pe perete – poate fi integrată în construcţia patului, poate avea forme atipice sau poate fi construită în jurul unui trunchi de copac.

Mobilier futuristic
Într-o lume care îmbrăţişează mobilierul în stil nordic, unii aleg să opteze pentru designul futuristic. S-ar putea să fii unul dintre aceştia dacă ai o viziune curajoasă şi orientată spre neconvenţional. De la forme şi texturi, până la leduri, sticlă şi reflexii, piesele de mobilier de acest fel devin un spectacol în sine. Dacă îţi doreşti un apartament cum nu sunt multe, un asemenea stil s-ar putea să îţi aducă efectul scontat.

Baie spectaculoasă

Baia e o oază a relaxării. Pentru unii, însă, e şi un spaţiu care surprinde, depăşind graniţele unui decor convenţional. Dacă eşti dintre aceştia, poate că ai prefera, de pildă, o cadă cu un design unic, texturi dinamice sau poate materiale precum marmura şi piatra naturală. Efectele dintre îmbinarea apei cu lumina sunt şi ele de luat în calcul. Baia apartamentului tău poate duce confortul la un alt nivel prin idei inovative – e de ajuns puţin elan.

La Royal Town, ai ocazia să individualizezi în detaliul locuinţa ta – începând cu numărul de camere şi compartimentarea sa, până la designul apartamentului, aşa cum l-ai visat. Credem că în Copou spiritul liber îşi găseşte uşor locul de manifestare. Noi ţi-am pregătit deja căminul, tu amenajează-l cu idei îndrăzneţe. O viaţă surprinzătoare începe întotdeauna dincolo de tipic şi banal.

Call Now Button