Top
Image Alt

Orice anotimp e o bucurie, acasă, la Royal Town

Niciun timp nu e lipsit de farmec. Cu zilele ei lungi, vara ne face mereu cu ochiul, iar când peste luni neaua se așterne-n liniște, avem noi motive să ne bucurăm. La Royal Town, anotimpurile își scriu povestea cu și mai multă dărnicie. În mijlocul naturii, episoadele anului curg și ele altfel, iar apartamentul tău îți va aminti indiferent de vreme că acasă e confort și calm.

Încă de la început, am pus toată grija în construirea locuinței tale. Am ales materiale prietenoase cu vremea, atât cu luna lui cuptor, cât și cu întâii fulgi de nea. În complexul rezidențial în care vei locui, nu am lăsat loc neprevăzutului. Pentru apartamentul tău am ales echilibrul – nici gerul, nici canicula nu se vor strecura în casa ta.

Ce soluții de izolare am ales?

După cum răsplata e consecința muncii, la fel bucuria de a trăi într-un spațiu optim este rodul unei clădiri atent gândite. Am știut, prin urmare, faptul că merită să optăm pentru soluții eficiente în construirea ansamblului Royal Town. Izolația exterioară cu vată bazaltică de 10 cm este, poate, una dintre cele mai însemnate alegeri pe care le vei resimți în nopțile geroase, când va fi cald în locuința ta.

Același efect l-ai putea pune și pe seama tâmplăriei exterioare din PVC Schuco, 82 cm. Profilele cu 7 camere, 3 chedere și sticlă 6s sunt, pentru noi, o garanție a înlesnirii traiului. Te vei putea apropria de fereastră în voie pentru a admira omătul care împodobește brazii. Nu-i cale prin care frigul să se strecoare în locuința ta.

Credem că în apartamentul pe care ți l-am pregătit e întocmai ca în viață – atunci când în interior domnește siguranța și armonia, nicio neplăcere exterioară nu poate deranja. Și lunile toride, și frigul năprasnic sunt primite cu relaxare și echilibru la tine acasă. Timpul e în sine o nesfârșită mulțumire atunci când locuiești la Royal Town.

Call Now Button