Top
Image Alt

Acasă chiar și la distanță. Apartamentele automatizate Royal Town

Grija față de lucrurile dragi e fără pauză. Până la capăt ne manifestăm atenția față de ceea ce considerăm important. Ne-am pus în gând din prima clipă faptul că, pentru cei care vor locui la Royal Town, acasă va fi unul dintre cele mai plăcute gânduri. Prin urmare, am hotărât să-ți hrănim noi înșine dragul de casă – prin apartamentele automatizate pe care ți le punem la dispoziție.

Nu am pornit spre acest scop singuri. Am căutat cea mai bună soluție pentru automatizarea casei tale. Astfel, am ajuns la sistemul Smart Home cu senzori de mișcare, inundație și incendiu și am adus în apartamentul tău toate beneficiile sale. Poți fi oricât de departe, vei simți că încă ești acasă – poți controla tot ce se petrece în locuința ta prin intermediul unei aplicații, indiferent unde te-ai afla.

Ce beneficii îți aduce?

O aplicație instalată pe telefon sau tabletă îți va permite controlul total. Prin intermediul senzorilor de inundație sau de mișcare, orice pericol îți va fi raportat instant. Sesizarea unor nereguli în locuința ta va conduce la primirea notificărilor de către tine. În acest fel, siguranța este prima caracteristică bifată. Poți sta cu adevărat liniștit în deplasare sau vacanță atunci când ai certitudinea că totul e sub control în casa ta.

Ce este, însă, cel mai important este faptul că vei ști tot timpul ce se întâmplă la tine acasă. Ești alertat cu privire la geamurile deschise, robinetul sau aragazul uitat deschis și vei putea preveni, astfel, pericole grave.
La complexul rezidențial din Iași, Royal Town, îți oferim soluții complete pentru siguranța ta și a întregii familii. În acest caz, liniștea se traduce printr-un apartament automatizat, inteligent. Te așteptăm cu drag să faci parte din comunitatea noastră!

Call Now Button