Top
Image Alt

Ghid culori pentru dormitor: ce culoare ți se potrivește?

E atât de multă culoare în jurul nostru, încât și cele mai neutre gânduri capătă nuanțe de poveste. La Royal Town, confortul se traduce prin liniștea ta și libertatea pe care o resimți de câte ori ajungi acasă. Iar cum dormitorul devine, adesea, un refugiu pentru visuri, ne dorim să regăsești aici tot ceea ce-ți place. Să alegi combinația perfectă de culori pentru dormitor poate fi dificil, însă atunci când știi de unde ar trebui să începi, te vei simți mult mai relaxat.

Încă de la primele cărămizi ce construiau viitorul tău apartament, ne-am propus să îți simplificăm viața. Am făcut asta atunci când am ales materialele care stau la baza a ceea ce va deveni „acasă”. Iar acum, când doar câțiva pași te mai despart de a deveni proprietarul unui apartament în inima Copoului, îți oferim răspunsuri și inspirație pentru ca fiecare detaliu să fie perfect.

Criterii de alegere a culorii potrivite

Amenajarea dormitorului depinde de multe aspecte. La fel, alegerea culorilor care să complimenteze un spațiu depind, în primul rând, de inspirație. Mai apoi, trebuie să iei în seamă tot ce ține de psihologia culorilor, de arhitectura dormitorului și, bineînțeles, de preferințele tale.

În proiectarea dormitoarelor Royal Town, ne-am asigurat că fiecare detaliu îți va oferi un sentiment profund de libertate. Camerele luminoase, compartimentările optime și finisajele de înaltă calitate sunt doar câteva dintre atributele apartamentelor noastre din Copou. Iar atunci când vorbim despre designul interior, lăsăm propriile tale idei să primeze.

Credem că fiecare culoare spune o poveste. În diminețile când razele soarelui vor mângâia subtil întreaga cameră, pereții tăi vor înșira idei și visuri care mai de care mai pastelate sau mai intense.
Pentru că vrem să îți fim alături, iată câteva idei de culori care îți vor pune dormitorul în cea mai bună lumină posibilă:

Pasteluri

Pentru o primăvară fără de sfârșit, culorile pastelate de lila, roz, turcoaz sau crem vor aduce dormitorului tău un aspect mereu proaspăt. Acestea aduc o anumită căldură încăperii și, în funcție de nuanța aleasă, pot oferi o eleganță sublimă dormitorului tău.

Culori puternice

Verde, albastru, roșu, galben – fiecare culoare poate transmite ceva din personalitatea ta, dacă o folosești inspirat. Dacă nu îți poți imagina toți pereții într-o culoare electrică, poți alege să o folosești ca accent în elementele de decor. De obicei, pereții în nuanțe neutre pot fi asortați foarte ușor cu pernuțe colorate sau o mobilă mai îndrăzneață.

Gri

Cuminte, elegant și extrem de rafinat, griul este una dintre alegerile clasice în materie de culori pentru dormitor. Nuanțele relaxante de gri cu subton albastru se transformă, adeseori, în cuib pentru liniștea ta și a familiei.

Jocuri de culori

Bineînțeles, poți alege și palete de culori mai complexe, precum și combinații de texturi și forme. Suntem siguri că spiritul tău creativ se va simți inspirat de un perete cu picturi sau elemente geometrice. Dormitorul poate fi mai mult decât un spațiu de odihnă, iar cu puțină inspirație acesta va deveni o expresie vie a propriei personalități.

Call Now Button