Top
Image Alt

Odihna la ea acasă. Idei de amenajare pentru dormitorul tău

Ştim cel puţin două motive pentru care, uneori, dormitorul e greu de părăsit. Ce-i drept, pe primul loc s-ar putea să fie dulcele somn de dimineaţă. E, însă, urmat îndeaproape de cele mai inspirate soluţii de decor. Când ceea ce ne înconjoară ne-ncântă privirea, să mai stăm în spaţiul care îndeamnă la relaxare e o bucurie. Acasă-i refugiul nostru. Iar totul începe, câteodată, de la câteva idei de amenajare pentru dormitor.

Mai simplu, mai odihnitor

Dacă am funcţiona precum o baterie, dormitorul ar fi un încărcător. Nu-i loc în care să-ţi poţi recăpăta mai bine energia, decât în spaţiul în care se află patul tău. Odihna, calmul, relaxarea, sunt cele mai semnificative aspecte atunci când amenajăm camera ce ne va fi refugiu. Tocmai din acest motiv, dormitorul ar trebui să fie un spaţiu simplu. Cu cât ai mai puţine elemente care te pot distrage, cu atât mai bine. Culorile stridente, aglomeraţia de obiecte şi prezenţa device-urilor nu se-mpacă foarte bine cu un somn liniştitor.

Sfatul specialiştilor este ca acest spaţiu să rămână cât mai liber şi aerisit. Îmbrăţişează minimalismul, profită de efectul calmant al albului şi simplifică pe cât posibil decorul. Înconjoară-te de obiectele care-ţi aduc bucurie şi ia în considerare draperiile care te vor ajuta să menţii camera întunecată atunci când vrei dormi.

Idei de amenajare care îţi maximizează spaţiul

Patul aşezat în colţul camerei nu creează doar un efect cozy. E şi un truc util atunci când vrei să câştigi cât mai mult spaţiu în dormitorul tău. În plus, tot patul te poate ajuta şi cu un loc în plus pentru depozitare. Alege un model prevăzut cu sertare dedesubtul său.

Oglinzile ajută şi ele la crearea iluziei unei încăperi mai mari. Efectul e acelaşi, fie că alegi să le poziţionezi pe perete sau pe uşa de la mobilier. În plus, atunci când le integrezi în încăpere, acestea vor reflecta lumina naturală. În acest fel, vor completa decorul, dar îţi vor asigura şi un dormitor mai luminos.

La Royal Town, apartamentele îţi oferă multă libertate. Aşezăm în mâinile tale deciziile legate de designul interior. Eşti tu cel care conturează amenajarea după propriul plac. Noi îţi pregătim spaţiul, iar tu îţi faci posibil visul. Eşti gata să creezi o oază de linişte în dormitorul din apartamentul tău?

Call Now Button