Top
Image Alt

Încălzirea prin pardoseală. La Royal Town, beneficiile se adună în casa ta

Cald şi bine – aşa am vrea cu toţii să fie acasă. Ne place ca spaţiul care ne aşteaptă mereu cu braţetele deschise să fie plăcut şi primitor. Pe de o parte, cei dragi sunt deja responsabili de acest lucru. O locuinţă care găzduieşte pe deplin confortul depinde, însă, şi de considerente practice. La Royal Town, ne-am ocupat deja de unul dintre ele. Este încălzirea prin pardoseală cea care promite starea bună a tuturor.

Am spune că micile detalii, cumulate, ne fac să tânjim mereu după casă. Bucuria de a fi noi înşine, serile călduroase, ambientul care ne ştie, parcă, fiecare tabiet. Cum pot fi, oare, lucrurile chiar şi mai plăcute, şi mai simple? Credem noi, prin dotările premium incluse în apartament.

Confort mai mare, spaţiu mai mult

În locuinţa ta din ansamblul Royal Town, confortul termic începe din podea. Vei simţi avantajele sistemului de încâlzire cu apă încă de la primii paşi pe care îi vei face dimineaţa, atunci când te ridici din pat. Nu vei mai cunoaşte inconvenientul pardoselii reci în lunile de iarnă. În plus, pentru copii, aceasta va deveni un spaţiu sigur pe care-l vor putea explora.

Peisajul poate că deja îţi surâde, chiar înainte de a-ţi aminti că niciun calorifer nu va ocupa spaţiu în locuinţa ta. Altfel spus, decorul pe care ţi-l doreşti în încăperi nu va fi îngrădit de constrângeri şi condiţii. Poţi folosi integral tot spaţiul, fără ca ţevile instalaţiei de încălzire să stea în calea ta.

Încălzirea în pardoseală, o cale spre sănătate

Nu-i greu să găseşti puncte comune între Copou şi o viaţă sănătoasă. Legătura devine, însă, şi mai clară, atunci când emană căldură pardoseala din apartamentul tău. Un asemenea sistem stimulează circulaţia sângelui şi sănătatea oaselor, dar reduce şi riscul formării de mucegai.

Acasă la tine, vei fi mai liber, fie şi prin faptul că vei putea păşi desculţ, fără temeri, pe podea. Comparabil cu fenomenul din natură, căldura va radia uniform, de jos în sus, pe verticală. Aerul nu va fi uscat, iar pardoseala va fi mai ferită de ciuperci şi de bacterii. Am pregătit totul pentru a simţi pe deplin bucuria de a trăi o viaţă relaxată în casa ta.

La Royal Town, şi încălzirea se organizează uniform, în armonie. După acelaşi model, tindem să credem, se va pune în ordine, cu uşurinţă, şi traiul celor ce vor deveni proprietari. Asemenea dotări îţi vor face ţie şi celor apropiaţi, viaţa mai frumoasă. Eşti gata să fii întâmpinat de căldură în casa ta?

Call Now Button