Top
Image Alt

Centrala termică în condensare. Ce beneficii aduce în casa ta?

Un cuib călduros nu ţine cont de anotimp. Acasă, până şi cel mai nemilos ger e îmblânzit în serile de iarnă. Pentru că la Royal Town locatarii vor şti ce e confortul propriei case, orânduim lucrurile din timp, cu grijă. “Iarna car şi vara sanie“ e, şi în cazul nostru, o direcţie care dă roade. Chiar dacă soarele se-arată cu îndrăzneală, planurile pentru sistemul de încâlzire sunt deja trasate. Fiecare apartament va fi dotat cu centrală termică în condensare – cea mai prietenoasă soluţie pentru sezonul rece care te va întâmpina în casa ta.

Cel mai ridicat grad de randament

Ne-am obişnuit să desprindem din vârful listei dotările pe care le alegem pentru ansamblul Royal Town. Tocmai de aceea, avantajele acestora vin de la sine. Tipul de centrală termică pe care l-am ales se detaşează, după aceeaşi regulă, de modul în care funcţionează centralele convenţionale. În cazul celor din urmă, energia termică a vaporilor de apă se pierde prin eliminarea pe coşul de fum. Centrala termică în condensare schimbă, însă, acest scenariu şi asigură cel mai înalt grad de randament.

Un aport energetic suplimentar este cu adevărat semnificativ în lunile geroase. Nu este, totuşi, singurul lucru care îţi va face traiul mai plăcut, ca locuitor al ansamblului Royal Town. Centrala termică în condensare este aliatul încălzirii în pardoseală – soluţie inclusă în planul apartamentului pe care ţi-l pregătim. Starea de bine din casa ta va fi sporită şi de calitatea centralei în sine. Datorită tehnologiilor moderne pe care le include, materialele folosite sunt superioare, iar consumul de combustibil este mai mic.

Pentru tine şi pentru mediu

Frumosul e pe placul tuturor, cu atât mai mult atunci când poate fi îmbinat şi cu utilul. Centrala termică în condensare nu îşi permite să fie o excepţie de la regulă, pentru că beneficiază şi de un design armonios. Acesta nu e decât un motiv pentru care se integrează uşor în locuinţă. Faptul că panourile de control şi reglare îl transformă într-un sistem simplu de folosit întăreşte această idee. Nimic nu e complicat atunci când instrumentele potrivite te ajută. Interfaţa digitală şi aplicaţiile incluse vor face totul mai uşor.

Pentru că la Royal Town cel mai aproapit vecin e, în primul rând, natura, devine firească şi preocuparea faţă de mediul înconjurător. Emisiile reduse de noxe ale centralei sunt un pas mic pe drumul sustenabilităţii, dar fiecare îmbunătăţire mare creşte din impactul micilor schimbări.

Credem în forţa detaliilor semnificative. Prin ele, zi de zi, se modelează un trai puţin mai lin, mai relaxat. În viitorul tău apartament, experienţele plăcute se simt deja ca la ele acasă. Uneori, bucuria înseamnă ca, într-o seară de iarnă, să ştii că cei dragi te-aşteaptă în căminul tău prietenos şi cald.

Call Now Button