Top
Image Alt

Finisaje moderne pentru apartamente curajoase

O casă nouă e ca o carte nescrisă – ai la îndemână suportul, dar tu creezi povestea din interior. La Royal Town, rândurile se aliniază deja pe pagini, pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de momentul în care vei face direct cunoştinţă cu apartamentul tău. Eşti tot mai aproape de momentul în care-ţi vei lansa visul. Prin urmare, e timpul să îţi conturezi clar viziunea şi să îţi completezi colecţia cu finisaje moderne, originale, care să te reprezinte prin elementele de decor.

Finisajele moderne – o extensie a ta

Un apartament cu două camere poate însemna multe – un spaţiu al simplităţii, un loc cu amprentă modernă sau un refugiu primitor. Amenajarea locuinţei e, de cele mai multe ori, o extensie a firii proprietarilor. Acasă la tine, decorul te completează, te descrie şi, prin ceea ce comunică, le răspunde oaspeţilor la multe întrebări. Ce va spune despre tine proaspăta ta casă? Din moment ce îţi defineşti viziunea, povestea îşi va găsi firesc ritmul. Nu există idee care să nu poate fi ajustată de sugestia sănătoasă a unui specialist în design interior.

Lasă-ţi creativitatea să-ţi inunde spaţiul. Finisajele, mobilierul, covorul sau perdelele pot fi şi altfel decât cele deja consacrate, înscrise în tipare, preluate de la altcineva. Dacă ineditul te defineşte, nu mai sta pe gânduri. Amenajează-ţi locuinţa după regulile tale. Permite-le ideilor moderne să se acomodeze în casa ta.

Fii altfel

Prin simplul fapt de-a fi, suntem cu toţii unici. Poate tocmai de aici porneşte dorinţa noastră de a ne evidenţia. Mai mult sau mai puţin, fiecare poartă în sine căutarea după altfel. Acelaşi lucru e valabil, printre altele, şi acasă, acolo unde e bine să ştii că fiecare lucru ţi se dedică întru totul. Să simţi că fiecare finisaj îţi răspunde unei preferinţe, că spaţiul poartă conturul nevoilor tale, aşa cum decorul nu ar putea să o facă nicăieri altundeva.

Dacă nu ştii care ar fi punctul de plecare în amenajarea casei, caută-l în inspiraţia de zi cu zi, în trăirile tale, în ceea ce defineşte mai bine familia ta. Importanţa unui obiect stă în experienţa celui care îl priveşte. Oare cum ar fi dacă masa din living nu ar fi aleasă la întâmplare, ci ar fi o reinterpretare modernă a buşteanului pe care te-ai jucat toată copilăria ta?

Call Now Button