Top
Image Alt

Bucuria liniștii de-acasă

Bucuria e, uneori, puținul – mai puțină agitație, mai puțin zgomot, mai puține responsabilități purtate pe umeri. Atunci când în jur se așterne tăcerea, realizăm, de fapt, că auzim chiar mai mult. Abia în liniște gândurile își găsesc făgașul. Grijile își domolesc și ele parcă glasul, atunci când ne așezăm în liniștea de acasă, chiar și un minut.

Locul de repaus

Nu putem să ne ferim de forfotă, de zgomot și de fugă. Oricât am vrea, uneori, suntem cu toții purtați de același curent. Dar, când oboseala te apasă, e bine să știi că acasă înseamnă tihnă. Acolo te oprești, pui pauză, te cauți și găsești echilibrul la care poți să te reconectezi.

Ne-am dorit ca Royal Town să fie spațiul liniștii – așa cum, în viteza orașului, merită să își găsească refugiu orice proprietar. Și  pentru că fiecare zi ar trebui să-ți aducă calmul în suflet, am adus liniștea în fiecare pas pe care îl faci în complexul ce-ți va fi casă în curând. Atât casa liftului, cât și pereții de pe casa scării sunt special creați să anuleze orice zgomot.

În Copou, din balconul propriului apartament, zilele se retrag în tăcere. Nu-ți tulbură nimeni gândul atunci când auzi doar ciripit de păsări și adierea strecurată printre frunzele unui copac.

Refugiul din mijlocul naturii

“Liniștea casei tale te face fericit”, spunea unul dintre personajele lui Slavici. Ar putea fi descrierea potrivită pentru fiecare locuință pe care o construim. Într-o casă ferită de zgomot, întrebările își găsesc rapid răspunsuri, iar problemele își găsesc mai ușor rezolvarea. Tocmai de aceea, am ales sistemul antifonic pentru zonele cele mai circulate ale complexului. Cu cei dragi aproape, cu bucurii simple, cu momente de repaus viața e mai simplă și mai bună decât bănuim.

Acasă, la Royal Town, liniștea te-așteptă și pe tine. În mijlocul naturii, îți clădim un prilej de echilibru și de calm. Pentru fiecare moment de pace pe care-l cauți, vei ști că locuința ta e departe de tumult. Într-o lume agitată, o clipă de liniște în cuibul casei e, uneori, cea mai scurtă cale spre liman.

Call Now Button