Top
Image Alt

Dimineți pe balcon – bucuriile mici ale vieţii

Prea mult subestimate, momentele simple ale fiecărei zile compun întreg colajul vieţii noastre. Poate tocmai din acest motiv e important să ştim să ne oprim asupra lor, să le apreciem şi să le încărcăm cu însemnătate. Iar acolo unde ne stă în putinţă, e important să le şi influenţăm. De unde să începem? De la primele clipe ale zilei – de la locul în care ne bem cafeaua, care poate fi cel mai frumos balcon.

Când locuieşti la Royal Town, viaţa la bloc nu te privează de aer proaspăt şi răsărituri magice. Ne-am ocupat déjà cu grijă de împrejurimile locuinţei tale. Mirosul de tei, liniştea şi zona verde care înviorează întreg complexul sunt gata să îţi  amintească în fiecare dimineaţă că ai ales locul potrivit. Privind spre interior, îţi aparţin însă întru totul deciziile legate de amenajarea balconului. Ai toată libertatea care îţi permite să creezi un loc cochet şi intim, exact aşa cum ţi-l închipui, exact după gustul tău.

Util şi plăcut

Dincolo de designul care ţi se pare potrivit, e indicat ca pentru mobilierul exterior să iei în calcul şi aspectul practic. Te sfătuim să îmbini cele două laturi şi să ţii cont de expunerea la temperatură şi intemperii.

Poţi decora, apoi, scaunele şi băncuţele cu pături şi pernuţe confortabile pe care le poţi detaşa cu uşurinţă sau poate preferi să îţi amenajezi un colţişor pentru citit, în care să te relaxezi în tihnă.

Iar dacă vorbim de spaţiu mic, călduros şi confortabil nu putem să nu vorbim şi despre lumânări. Cozy este cuvântul pe care îl cauţi? Dacă răspunsul este “da“, mai adaugă, atunci, pe listă ghirlandele luminoase şi plantele de exterior. Încarcă cu personalitate spaţiul şi pune-ţi amprenta în amenajare. Balconul este unul dintre cele mai frumoase locuri dintr-un apartament. Valorifică-i potenţialul şi include detalii cu semnificaţie în décor.

La Royal Town, cafeaua de la prima oră se bea în calmul dimineţii privit de pe balcon. În timp ce oraşul se dezmorţeşte, zorii îţi arată bucuriile mici ale vieţii. Primele momente ale zilei se sorb în colţişorul modelat atent de tine, aşa cum l-ai visat dintotdeauna. Fiecare clipă-i bucurie, la tine acasă, în Copou.

Call Now Button