Top
Image Alt

Apartamente create cu grijă pentru mediu

Puţine cuvinte sunt la fel de înălţătoare ca “acasă”. Deloc întâmplător, am ales ca Royal Town, căminul din inima Copoului, să devină un spaţiu croit întru totul după măsura unui astfel de concept măreţ. Înainte de a privi spre proiecte şi ziduri, am ales să privim în jurul nostru – la verdeaţa din împrejurime, la mirosul teilor, la cântecul păsărilor care ne alintă. Am ştiut, atunci, că apartamentele noastre vor integra o viziune de ansamblu, cu respect faţă de planetă – solemna casă a tuturor.

Royal Town, ansamblul performanţei energetice

Prin natura lui, întregul complex rezidenţial este o construcţie care se remarcă. De aceea, am trasat până la capăt liniile de diferenţiere ale apartamentelor noastre, prin certificarea energetică de tip A. Această clasă superioară indică cel mai redus consum de energie, tradus printr-o responsabilitate faţă de mediu, gândită pe termen lung.

Credem, dincolo de sensul proverbial, faptul că înainte de a o vedea în ceilalţi, schimbarea trebuie să apară în noi. Am început, aşadar, prin crearea unor locuinţe în care am oferit întâietate mediului înconjurător în amplul plan arhitectural. Ştim că, în acest fel, consumul responsabil va veni în întâmpinarea ta, ca viitor locatar al ansamblului Royal Town.

Grijile sunt mai puţine, acasă, în Copou

În apartamentul tău din Copou, natura îţi va fi mereu aproape. Nu doar când vei privi pe fereastră sau când îţi vei găsi liniştea pe aleile umbrite, ci şi atunci când vei şti că, acasă, consumul de energie electrică este o practică asumată. Unde începe calea spre un stil de viaţă eco-friendly? Tocmai în locuinţa ta.

În echilibru cu mediul, căminul tău a prins deja contur. Nu e nevoie să închizi ochii pentru a ţi-l imagina, turul nostru virtual te poate transpune direct acolo. Royal Town se construieşte sub semnul performanţei energetice, pentru cei ca tine – proprietari cu o viziune amplă, care îşi doresc să folosească resursele în mod responsabil. Cât de liniştitor poate fi gândul că, în apartamentul tău, luminile se vor aprinde cu gândul la planetă?

Call Now Button