Top
Image Alt

Royal Town devine membru de onoare al Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România URBANIS

Suntem convinsi ca a fi foarte bun nu mai face demult diferenta, si e formidabil ca acum ne aliniem la standardul de excelenta. De aceea, ne dorim să contribuim la dezvoltarea constantă a societății în care activăm și facem demersuri în acest sens. Tocmai acesta este motivul pentru am ales să devenim membri în Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România. Prin acest rol, ne-am asumat stabilirea și respectarea unor principii puternice atat pentru noi, cât și pentru domeniul imobiliar în general. Distincția de membru de onoare ne confirmă faptul că Royal Town este un pilon important pentru piața imobiliară și, cel mai important, unul dintre puținele cartiere care respectă exigențele acesteia.

Ce este URBANIS

Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari URBANIS este o asociație independentă, apolitică și nonguvernamentală, ce are ca scop dezvoltarea eficientă a domeniului imobiliar. Aceasta promovează și apară interesele dezvoltatorilor, precum și principiile de etică, transparență și corectitudine necesare pentru consolidarea sustenabilă a pieței. Încă de la aderarea noastră în cadrul asociației, Royal Town a demonstrat că dorințele clienților și standardele de calitate pot crea un punct comun, ce se concretizează în apartamente premium, cu avantaje și finisaje de top.

Denumirea asociației URBANIS atrage atenția tocmai către valorile de bază ale asociației. Latinescul „urbanis” se poate traduce ca „ceea ce ține de civilizație, de rafinament și, în general, de progresul civilizației umane”. Astfel, crezul nostru, precum și al întregii asociații, este că începem o nouă eră în domeniul imobiliar, bazată pe principii in acord cu dezvoltarea comunitatii. Pentru că își dorește să reprezinte acest domeniu într-un mod cât mai corect, asociația cuprinde membri din întreaga țară. Mai mult, aceasta creează parteneriate valoroase cu constructori, investitori sau arhitecți din domeniu, care doresc să adere în asociație.

Astfel, titlul de membru de onoare primit din partea URBANIS ne bucură și ne încurajează să continuăm în aceeași direcție. Asociația a devenit, de-a lungul timpului, un formator și lider de opinie în acest domeniu, iar noi suntem onorați să purtăm valorile acesteia în zona noastră de activitate.

Call Now Button