Top
Image Alt

Alegerea apartamentului. De ce să ţii cont?

Alegerea unui apartament este o decizie importantă. Spaţiul care îţi devine casă dictează confortul vieţii tale prin aspecte uneori greu de intuit. Din tendinţa de a-ţi urma visul referitor la casa ideală, e posibil să pierzi din vedere esenţialul atunci când eşti în punctul de a face o alegere. O analiză realistă e, însă, deosebit de utilă la începutul unei asemenea aventuri care îţi va influenţa viaţa. Tocmai de aceea, vrem să te îndrumăm în privinţa celor mai semnificative aspecte la care să te raportezi. Aşadar, te invităm să îţi aliniezi nevoile şi preferinţele şi să alegi căminul pe care ţi-l imaginezi:

Spaţiul

Poate unul dintre primele aspecte analizate în alegerea unui apartament potrivit este spaţiul. Numărul de camere şi tipul compartimentării sunt caracteristicile de bază de la care merită să pleci. Nu doar numărul membrilor familiei e un factor de decizie în această privinţă. Un apartament cu 2 camere, de pildă, poate fi o alegere şi în cazul unui cuplu a cărui muncă se desfăşoară acasă. Birourile, în acest caz, pot necesita o încăpere separată. În plus, nu uita să iei în considerare şi felul în care ştiţi să vă organizaţi într-un spaţiu limitat. Există familii care se pot desfăşura fără probleme într-un apartament cu o cameră, pe când altele simt nevoia unui spaţiu extins. Din fericire, la Royal Town, opţiunile sunt vaste. Poţi opta pentru apartamente cu una, două sau trei camere, în funcţie de ceea ce se aplică în cazul tău.

Amplasarea

Ce contează la fel de mult precum a te simţi bine acasă? Felul în care te simţi atunci când pleci sau revii la locuinţa ta. Am îndrăzni să spunem că locul în care îţi este amplasat apartamentul cântăreşte la fel de mult precum construcţia însăşi. Poate fi extrem de neplăcut să fi nevoit să traversezi zilnic întreg oraşul spre locul de muncă sau să nu ai în zonă mijloace de transport care să le asigure copiilor drumul spre şcoală. În aceeaşi măsură, amplasarea apartementului într-o zonă industrială sau rău famată îţi poate răpi multe momente frumoase pe care, altfel, le-ai putea petrece pe balcon admirând înprejurimile în fiecare dimineaţă. Pentru a evita astfel de situaţii, noi am ales Copoul – una dintre cele mai verzi şi liniştite zone ale Iaşului. În plus, complexul Royal Town este în sine un punct de atracţie. Spaţiul comun este amenajat cu mare grijă pentru latura estetică, cu verdeaţă, spaţii de joacă, zonă de shopping şi entertainment chiar în vecinătatea ta.

Facilităţile

O locuinţă modernă cere facilităţi de înalt standard. Te sfătuim, aşadar, să treci pe lista must have beneficiile şi finisajele pe care doreşti să le vezi integrate în viitorul tău apartament. Asigură-te, întâi de toate, că materialele din care este construită locuinţa sunt de calitate şi menite să reziste un timp lung. Ultimul lucru pe care ţi l-ai putea dori ar fi o investiţie nesigură într-un apartament care va necesita periodic ajustări. Locurile de parcare, încâlzirea pe timpul iernii sunt alte aspecte care intră în aceeaşi categorie. La Royal Town, ne-am ocupat de toate. Dispui de parcări supraterane şi subterane generoase, sistem de încălzire în pardoseală, lifturi Schindler, sistem Smart Home şi finisaje premium pentru tot confortul tău.

Viziunea asupra unei locuinţe diferă de la o familie la alta. E important, însă, indiferent de preferinţe, să iei în calcul stilul de viaţă care te reprezintă, precum şi nevoile tale şi ale celor dragi din jurul tău. La Royal Town, te aşteptăm cu bucurie. Am pregătit o diversitate de opţiuni pentru cei ca tine, care îşi doresc o viaţă de calitate, în Copou.

Call Now Button