Top
Image Alt

În ritmul naturii, la Royal Town

În mijlocul naturii, liniștea încolțește mai ușor. Așa cum verdeața fragedă crește fără grabă, ne e și nouă mai simplu să înțelegem că sunt multe lecții de desprins din ea. Ea, nevoia de răgaz, e cea pe care am vrea să o plantăm și acasă. Am înțeles de la început această dorință, așa că nu ne-am dat în laturi de la a o aduce în casa ta.

Dacă există un spațiu urban de locuit în care omul își dă întâlnire cu natura, acela este Royal Town. Poate pentru că farmecul Iașiului e altul atunci când parfumul teilor te-mbie la fereastră, sau pentru că până și decorul interior poartă amprenta pădurii și a liniștii din ea. Pe hol, am așezat licheni care să te întâmpine atunci când pleci sau când sosești acasă. Ar putea să fie doar un alt reminder al faptului că nu-i nimic mai firesc și natural ca locuința ta.

Mai verde, mai benefic

Credem cu tărie că pașii mici conduc la schimbări mari. Iar când zilele te poartă prin freamătul orașului, e bine să știi că gura de aer proaspăt pe care o cauți e chiar casa ta.
Verdeața integrată în amenajare vorbește despre frumos și autentic, despre un spațiu viu și permanent actual. Aici crește în voie productivitatea, starea de bine și simpla bucurie de trăi înconjurat de ea.
Te întâmpinăm cu holuri majestoase, decorați cu licheni, care îți vor bucura privirile de fiecare dată când te afli în trecere. De asemenea, spațiul modern, care îmbină eleganța cu naturalețea plantelor, te va face să te simți mereu confortabil.
La Royal Town, conceptul de acasă e universal și amplu. Căminul familiei tale urmează tiparul verde al planetei – casa cea mai mare pe care am primit-o în dar. După trăsăturile ei prinde contur și apartamentul tău. În ritmul naturii, în pace cu tine și cu ceilalți, în tihna vieții din Copou.

Call Now Button