Top
Image Alt

Grădina din apartament. Idei creative pentru acasă

Esenţa noastră e în natură – în simplitatea vie a vieţii, în lecţia subtilă pe care fiecare anotimp ne-o dă. Împovăraţi de vâltoarea lumii, ne e adesea greu să-i descoperim valoarea. Pentru a ne hrăni cu ceea ce pământul are să ne ofere, există însă şi căi blânde. Nu e nevoie să cucerim munţii sau să ne afundăm în inima pădurii – floarea din ghiveciul de acasă are multe să ne ofere, astfel încât, privind-o, ne deconectăm.
Viaţa ne-o croim cu propriile mâini, se spune. Suntem direct responsabili de felul în care alegem să trăim. Şi, poate mai presus de toate, locuind la Royal Town înveţi că nimic nu este imposibil. Grădina la apartament devine şi ea o realitate atunci când eşti gata să o vezi realizată. Florile inspiră şi încarcă un spaţiu cu vitalitate, iar creativitatea e tot ce ai nevoie pentru a pune în aplicare micul vis.

Cum îţi organizezi mica grădină?

Cea mai comună practică prin care dai viaţă apartamentului îţi e deja familiară. Ghivecele cu diferite plante care îşi găsesc loc pe raft sau pe noptieră sunt practice şi nu cer multă implicare. Poţi însă, să eviţi monotonia optând pentru recipiente mai puţin convenţionale – o ceaşcă veselă, un pahar cu un design aparte sau chiar o sacoşă din hârtie craft care să îmbrace un ghiveci obişnuit.

Dacă, mai degrabă, ideile mai îndrăzneţe te inspiră, florile suspendate în agăţătoare ţi-ar putea părea spectaculoase. Alege un suport din sfoară în care să aşezi ghiveciul, apoi suspendă-l de tavan. O altă variantă creativă este să pui la cale pe cont propriu mici proiecte handmade. Până şi un banal borcan se poate transforma în cea mai delicată vază. E o idee cu atât mai inspirată dacă eşti înconjurat de copii.

Plantele aduc cu sine nu doar un spaţiu estetic, ci şi sănătate, aer mai proaspăt şi mediu echilibrat. Voia bună vine, uneori, din a vedea cum planta de care te îngrijeşti atent creşte armonios şi înfloreşte. Micile minuni se întâmplă în fiecare zi în jurul nostru. O parte dintre ele îşi au cămin la Royal Town.

Call Now Button