Top
Image Alt

Atmosfera de primăvară, la tine acasă

Primăvara nu e doar un anotimp, e o stare de spirit. Viaţa care înfloreşte în exterior se simte şi în noi. Iar dacă natura îşi urmează singură cursul, la noi în locuinţă e de datoria noastră să perpetuăm starea de bine. Nu e nevoie de reamenajări radicale. Micile schimbări sunt suficiente. Nu ştii de unde să începi? Ţi-am pregătit câteva idei care s-ar putea să te inspire şi să-ţi fie de folos:

Florile

Probabil că, fără să vrei, începutul lunii martie a schimbat deja atmosfera locuinţei tale. Nimic nu înviorează o încăpere la fel de bine precum florile reuşesc să o facă. Efectul pe care îl au e şi mai evident atunci când vremea lor trece, iar spaţiul devine gol, fără personalitate. De aceea, în special pe timpul primăverii, e o idee bună să te asiguri că ai cel puţin un buchet de flori pe masă, care să aducă prospeţime în casa ta.

Nuanţe pastelate

Venirea primăverii înseamnă o nouă paletă de culori. Blânde şi luminoase, nuanţele pastelate par să o definească cel mai bine. Fără efort, le poţi aduce şi în actuala amenajare a locuinţei tale. Poţi schimba pernele, covorul, vesela din bucătărie sau chiar corpurile de iluminat. Noutatea aduce, în general, un aer plăcut în casă, iar pentru asta e nevoie de un efort minim. Orientează-te în alegerea culorilor după nuanţele pe care le ai deja în locuinţă. Plecând de la ele, alege-le pe cele care se integrează armonios.

Mai puţin cozy

Dacă sezonul rece ai căutat să aduci în locuinţă cât mai multe obiecte cu aer cozy, acum e momentul potrivit să renunţi treptat la ele pentru o perioadă. Păturile călduroase, pernele pufoase şi papucii blănoşi îşi au farmecul lor pe timp de toamnă-iarnă. Ce-i drept, vremea capricioasă te-ar putea îndemna să le păstrezi încă. Pe măsură ce soarele va ieşi mai des dintre nori vei realiza, însă, că nu îşi mai au locul în amenajare şi că merită să aştepte sezonul următor.

Lumănări cu miros floral

Deşi îţi aminteam la punctul anterior de faptul că farmecul lucrurilor cozy trece, iată că există şi excepţii. Poate că tinzi să le asociezi tot cu perioada mai rece a anului, dar lumânările parfumate devin tot mai mult un mic răsfăţ valabil indiferent de sezon. Ce se schimbă la ele, însă, este parfumul. E vremea ca locuinţa ta să miroasă a frezii şi magnolii în loc de portocale şi scorţişoară. Împreună cu schimbările vizuale pe care le faci în casă, îţi va aduce o stare de bine să simţi parfumul delicat de flori.

Propunerile noastre sunt doar o direcţie spre aerul primăvăratic integrat la tine acasă. Indiferent dacă locuieşti la casă sau la apartament, voioşia noului sezon merită să îţi cuprindă locuinţa. La Royal Town, ne dorim ca amenajările interioare de acest fel să se completeze şi cu atmosfera din exterior. De aceea, te poţi bucura de spaţiile verzi din zona comună. Iar acestea sunt doar o mică parte din spectacolul verde pe care primăvara îl aduce fără excepţii în Copou.

Call Now Button