Top
Image Alt

Apartamentul care ştie nevoile tale

Locul în care găsim răspunsul la orice întrebare rămâne casa noastră. E drept, nu putem şti toate necunoscutele care îţi bat la uşă, însă pe cele legate de locuinţă putem să le anticipăm. Am făcut asta din primul moment în care am gândit spaţiul care îţi va deveni „acasă”. Pentru că la Royal Town, n-am lăsat loc de nevoie care să nu-şi găsească rezolvare. Am pus dorinţele tale în faţa fiecărui gând prin care am clădit proiectul. Ţi-am aşezat priorităţile ca bază a tot ceea ce realizăm.

Întât de toate, ţi-am pregătit locul după dimensiunea familiei tale. Poate că un apartament cu o singură cameră e tot ce ai nevoie, dar poate că alta e nevoia vecinilor tăi. Aşa că apartamentele cu două sau trei camere sunt acolo pentru cei care îşi doresc ceva mai mult spaţiu. Dacă dimensiunea lor diferă, beneficiile pe care ţi le oferă sunt comune. Pereţii de 25cm grosime, realizaţi din cărămidă, sunt doar un exemplu. Izolarea termică şi fonică şi rezistenţa lor antiseismică sunt avantaje adresate tuturor.

Avantaje din pragul uşii

De la A la Z, atenţia pe care o acordăm locuinţei tale e completă. Poate de aceea poţi observa acest lucru încă din faţa uşii, unde tâmplăria din lemn masiv, cu toc reglabil, te anunţă că ai ales bine apartamentul tău. Uşile sunt rezistente la incidente, uşor de întreţinut şi realizate din substanţe ecologice, pentru că emisiile toxice nu-şi au locul la tine acasă. În schimb, le-am croit într-o varietate de nuanţe care să-ţi încânte ochiul: în alb, crem și wenge.

Am putea continua cu tâmplăria exterioară, lifturile Schindler sau încălzirea în pardoseală. Ştim, însă, că traiul în apartamentul tău va culege puţin din toate, aşa cum orice peisaj e compus din detalii aşezate atent la locul lor. La Royal Town te aşteaptă locuinţa în care s-au aşezat cap la cap nevoile tale împlinite. Ne-am gândit, cu adevărat, la toate. Pentru că nu-i loc ca acasă, unde toate nevoile par să-ţi fie înţelese de apartamentul tău.

Call Now Button