Top
Image Alt

Royal Town, un complex prietenos cu cei mici

Dacă ești deja părinte sau îți surâde ideea unei familii numeroase, cel mai probabil ai în vedere siguranța și starea de bine a copilului tău. Atunci când alegi apartamentul, te vei gândi probabil atât la confortul pe care i-l poți oferi acestuia în interiorul locuinței, dar și la cel de care te poți bucura afară.

Pentru că împărțim aceleași griji, am proiectat Royal Town ca un complex prietenos cu cei mici prin integrarea unui loc de joacă special. În cadrul ansamblului nostru, viața înseamnă distracție și stare de bine, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Cei șapte ani… de la Royal Town

Încă din primele clipe de viață, copiii au nevoie de un spațiu favorabil dezvoltării lor armonioase. Acasă este pentru cei mai mulți dintre ei un colț de Rai, în care părinții sunt îngerii păzitori ce le suflă-n aripi.

Dincolo de încrederea și starea de bine pe care o simt în sânul familiei, cei mici au nevoie și de o oază în care să se joace, să exploreze și să-și descopere noi abilități.

La această rețetă se adaugă interacțiunea cu ceilalți copii, precum  și sentimentul de siguranță pe care îl veți simți împreună la locul de joacă. Astfel, în timp ce tu îți bei cafeaua sau cutreieri lumea prin intermediul cărții preferate, pe băncile din zonă, cel mic poate alerga nestingherit.

Sănătatea emoțională a copilului se clădește încă din copilărie. La Royal Town, încercăm să îți oferim o experiență de trai fericită, pe care s-o păstrezi în suflet cu drag. Din acest motiv, am gândit apartamentele noastre ca o oază de liniște pentru întreaga familie. Iar pentru că cei mici au nevoie și de activități care să le pună corpul și mintea în mișcare, locul de joacă din cadrul complexului nostru va fi cu siguranță adorat.

Hai la joacă afară!

2020 a fost un an complicat, iar 2021 pare că nu se abate prea tare de la această traiectorie. Dacă până de curând, ne permiteam să facem plimbări lungi până la locul de joacă preferat, situația actuală pare să ne limiteze la zonele apropiate ale locuinței noastre.

Poate tocmai de aceea iubim așa mult locul de joacă pe care l-am amenajat în cadrul ansamblului nostru. Acesta este locul unde copiii se pot bucura de soare, de iarba verde și prezența altor copii, la doar câteva minute distanță de casă.

Știm cu toții cât de importantă este interacțiunea și mișcarea. Spațiile de recreere, terenul de sport și locul de joacă încurajează menținerea unui stil de viață activ, departe de ecrane și universuri virtuale.

Ca părinte, ai responsabilitatea de a-i asigura puiului tău condiții optime de trai. Ba mai mult, trebuie să îi fii sprijin, exemplu și partener de joacă. Fă primul pas spre o viață de familie frumoasă cu unul dintre apartamentele noastre și bucură-te de toate beneficiile pe care acesta vi le poate aduce.

Call Now Button