Top
Image Alt

Discount pentru medici la Royal Town

Într-o perioadă cu provocări pe multe planuri, sprijinul fiecăruia poate face lucrurile puţin mai uşoare. Trăim vremuri care ne solicită şi ne pun la încercare, însă aceleaşi vremuri ne arată că împreună obstacolele pot fi depăşite mai uşor. Ca în orice, însă, este important spre ce îţi orientezi atenţia. Astfel, la Royal Town, am ales să lăsăm la o parte neputinţa şi să căutăm soluţii. Am ales să privim spre ceea ce putem face pentru a contribui, în felul nostru, la binele comun.

Suntem cu toţii afectaţi de haosul care ne înconjoară. Pentru unii dintre noi, însă, gradul de solicitare e copleşitor. Vorbim despre medici – cei care, zi de zi, se îngrijesc de vieţile altora, în prima linie. Riscul, expunerea, extenuarea fizică şi psihică la care sunt supuşi fără pauză ne fac să îi privim cu admiraţie. De aici, şi hotărârea noastră de a veni în întâmpinarea lor.

Felul de a ne arăta recunoştinţa

Am tradus respectul nostru faţă de personalul medical prin ceea ce ştim să facem cel mai bine. Prin urmare, oferim o reducere în valoare de 2000€ pentru medicii care îşi doresc ca la Royal Town să îşi clădească un “acasă“ al lor. Ştim că, într-o perioadă ca aceasta, un apartament devine cel mai potrivit refugiu. În Copou, departe de aglomeraţie, unde îţi poţi odihni corpul şi gândul, ca o gură de aer proaspăt atunci când ritmul realităţii devine prea obositor.

În cele din urmă, aceasta este întotdeauna menirea apartamentelor Royal Town – cămine în care să revii mereu cu dor. Acasă înseamnă siguranţă, iar în momente ca acestea, nimic nu e mai important precum un cadru protector. Mai mult ca oricând, sănătatea este astăzi cel mai valoros dar pe care îl avem. Iar pentru cei care se îngrijesc neobosit să ne-o păstreze, vom rămâne întotdeauna recunoscători.

Call Now Button