Top
Image Alt

Decorează-ţi apartamentul în stil baroc

Să nu priveşti în urmă niciodată, ar spune unii. Noi credem că merită, din când în când – mai ales când culegi inspiraţie pentru designul interior. E de-ajuns să răsfoieşti istoria pentru a desprinde idei de amenajări spectaculoase. Câteva pagini în urmă îţi descoperă rafinamentul ultim specific apartamentului în stil baroc.

S-ar putea să îţi doreşti o locuinţă altfel decât comună. Sub această privinţă eşti deja pe făgaşul potrivit atunci când alegi să îţi aşezi viaţa într-un apartament din ansamblul Royal Town. Stilul baroc, implementat în decorul camerelor tale, ţi-ar putea întregi şi mai mult dorinţa. Eleganţă şi grandoare – sunt trăsăturile definitorii care pe această cale vor scoate din tipare casa ta.

Ornamente somptuoase

Stilul baroc este marca amenajărilor compuse din detalii preţioase. Finisajele îmbogăţite cu ornamente trasează atmosfera distinsă a spaţiului decorat. Anumite elemente cheie îţi pot face apartamentul să se remarce. Poate fi vorba despre oglinzile supradimensionate sau despre candelabrele de cristal.

Atenţia faţă de ţesăturile delicate e şi ea o piesă cheie în amenajările de inspiraţie baroc. Poţi compune designul apartamentului pornind de la perdelele cu broderie, dispuse graţios în falduri. Piese clasice complementare îşi pot lăsa amprenta şi în living. Vei şti că, într-adevăr, nu-i niciun loc ca acasă atunci când în zona de relaxare te vor aştepta fotoliile generoase acoperite în catifea.

Mobilierul apartamentului în stil baroc

Cu o structură impunătoare şi simetrică, obiectele de mobilier în stil baroc sunt printre cele mai grăitoare piese care pot dicta atmosfera în locuinţa ta. Formele curbate, reflexiile aurii şi materialele de înaltă calitate conturează cu nobilime stilul. Din acelaşi peisaj vizual se desprind şi ornamentele botanice sculptate. Poţi alege să le integrezi pe tavan sau pe suprafaţa unui perete, în funcţie de celelalte elemente ale spaţiului amenajat.

Casa ta poate fi dintre cele care se remarcă. Spaţiul de locuit capătă personalitate acolo unde e conturat de idei curajoase de decor. La Royal Town, am croit deja structura locuinţelor cu standarde înalte. În apartamentul tău din Copou, eleganţa se scrie în stil baroc.

Call Now Button