Top
Image Alt

Bloc C5 & C6 – apartamente 2 camere

CALITATE ȘI ELEGANȚĂ PENTRU LOCUINȚA TA DE VIS

Apartament A2 - 2 camere
Sold Out

Suprafața Utilă: 60,71 mp

Locuința ce îndeplinește cerințele fiecărui membru al familiei, încurajând un stil de viață definit de calitate, utilitate și confort. Aflat în proximitatea celor mai cunoscute locații din Iași, aduce o serie de avantaje de care beneficiezi.

Apartament B2 - 2 camere

Suprafața Utilă: 62,55 mp

Pentru cei care caută confortul completat de eleganță, acesta e apartamentul ce se potrivește familiilor de cel puțin 2 persoane. Consultă avantajele pe care le oferă și vezi dacă este ceea ce cauți.

Apartament C2 - 2 camere
Sold Out

Suprafața Utilă: 45,64 mp

Intimitatea și liniștea sunt principalele avantaje ale apartamentelor C2. Dacă ești în căutarea unei opțiuni economice în cadrul Royal Town, aceasta e o soluție potrivită pentru tine.

Apartament D2 - 2 camere
Sold Out

Suprafața Utilă: 62,08 mp

Cu un spațiu generos și aerisit, D2 este apartamentul ce îți promite un stil de viață modern, aproape de centrul orașului. Mai mult de atât, îți promite momente relaxante și odihnitoare în familie.

Apartament E2 - 2 camere
Sold Out

Suprafața Utilă: 59,04 mp

Arhitectura impresionantă îmbinată cu materialele de calitate folosite, te aduc mai aproape de eleganța specifică întregii locații din mijlocul Copoului. Vezi de ce e potrivit tipul de apartament E2.

Apartament F2 - 2 camere
Sold Out

Suprafața Utilă: 65,53 mp

Cauți un apartament spațios cu 2 camere? Aceasta este soluția pe care noi ți-o recomandăm. Plin de confort, cu o proiecție aerisită, apartamentele de tipul F2 îndeplinesc cele mai exigente cerințe.

Apartament G2 - 2 camere
Sold Out

Suprafața Utilă: 63,85 mp

Momentele tale pline de confort încep la Royal Town. Poziționat, în apropierea celor mai frecventate puncte din Iași, fiecare membru se va simți mulțumit de această locuință.

Te-ai decis să achiziționezi unul dintre apartamentele Royal Town?

Află care sunt modalitățile de plată pentru casa pe care ți-o dorești.
Call Now Button