Top
Image Alt

Bloc C7 – apartamente 2 camere

CALITATE ȘI ELEGANȚĂ PENTRU LOCUINȚA TA DE VIS

Apartament A2 - 2 camere

Suprafața Utilă: 60,25 / 60,17 MP

Momentele tale pline de confort încep la Royal Town. Poziționat, în apropierea celor mai frecventate puncte din Iași, fiecare membru se va simți mulțumit de această locuință. (apartamente 2 camere)

Apartament C2 - 2 camere

Suprafața Utilă: 56 / 55,82 MP

Intimitatea și liniștea sunt principalele avantaje ale apartamentelor C2. Dacă ești în căutarea unei opțiuni economice în cadrul Royal Town, aceasta e o soluție potrivită pentru tine. (apartamente 2 camere)

Apartament D2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 63,91 MP

Locuința ce îndeplinește cerințele fiecărui membru al familiei, încurajând un stil de viață definit de calitate, utilitate și confort. Aflat în proximitatea celor mai cunoscute locații din Iași, aduce o serie de avantaje de care beneficiezi.

Apartament E2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 60,85 MP

Cu un spațiu generos și aerisit, apartamentul E2 este apartamentul ce îți promite un stil de viață modern, aproape de centrul orașului. Mai mult de atât, îți promite momente relaxante și odihnitoare în familie.

Apartament F2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 65,27 MP

Cauți un apartament spațios cu 2 camere? Aceasta este soluția pe care noi ți-o recomandăm. Plin de confort, cu o proiecție aerisită, apartamentele de tipul F2 îndeplinesc cele mai exigente cerințe.

Apartament G2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 43,07 MP

Momentele tale pline de confort încep la Royal Town. Poziționat, în apropierea celor mai frecventate puncte din Iași, fiecare membru se va simți mulțumit de această locuință.

Apartament H2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 49,77 mp

Definit prin calitate și detalii rafinate, apartamentul este construit cu viziune pe termen lung. Confirmă statutul tău social și îți oferă un cadru deosebit pentru momentele în familie.

Apartament I2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 53,55 mp

Dacă ești în căutarea unei opțiuni economice în cadrul Royal Town, aceasta e o soluție potrivită pentru tine. Aflat în proximitatea celor mai cunoscute locații din Iași, aduce o serie de avantaje de care beneficiezi.

Apartament J2 - 2 camere Sold Out

Suprafața Utilă: 43,90 mp

Intimitatea și liniștea sunt principalele avantaje ale apartamentelor C2. Dacă ești în căutarea unei opțiuni economice în cadrul Royal Town, aceasta e o soluție potrivită pentru tine.

Te-ai decis să achiziționezi unul dintre apartamentele Royal Town?

Află care sunt modalitățile de plată pentru casa pe care ți-o dorești.
Call Now Button