Top
Image Alt

Apartament H2

2 camere

Apartament H2 - SOLD OUT

SUPRAFAȚA UTILĂ: 49,77 MP

Apartament 2 camere H2 – definit prin calitate și detalii rafinate, apartamentul este construit cu viziune pe termen lung. Confirmă statutul tău social și îți oferă un cadru deosebit pentru momentele în familie.

Print schita

dimensiuni

Living & bucatarie: 18,15 m2

Dormitor: 13,39 m2

Baie: 4,69 m2

Hol: 4,50 m2

Terasă: 9,04 m2

Te-ai decis să achiziționezi acest apartament Royal Town?

POZIȚIONAT ÎN INIMA COPOULUI

Multe sunt poveștile Copoului, istorii și legende vechi ce l-au făcut un reper important pentru Iași. Aflat în centrul orașului, în apropierea celor mai cunoscute puncte de interes, la Royal Town te menții aproape de pulsul urban și de principalele puncte de atracție. Datorită liniștii și specificului select al zonei, apartamentele din Copou sunt construite pentru a defini stilul de viață pe care ți-l dorești.

GĂSEȘTI UN STIL MODERN DE VIAȚĂ

Royal Town oferă confortul conceptului de modern living. Întins pe o suprafață de 11890 m², pe 4 imobile cu 499 de apartamente cu parcări subterane și supraterane, spații de joacă și relaxare, entertainment și shopping, aici găsești locuința perfectă pentru fiecare membru al familiei.

CALITATE ȘI ELEGANȚĂ

Arhitectura clădirilor a fost gândită spre a transmite un stil de design modern, cu spații luminoase și ambient luxuriant. Totodată, tehnologiile de ultimă generație sporesc confortul și împlinesc cerințele la standardele anului 2018. Susținem calitatea și puterea esteticului pentru ca dumneavoastră să găsiți apartamentele ce vă reprezintă.

Ți-ai imaginat vreodată cum va arăta casa ta de vis? Te invităm să faci o vizită virtuală în apartamentele de la Royal Town. Ai posibilitatea să admiri viitoarea ta casă la doar un click distanță.

CONTACTEAZĂ-NE

Te ajutăm să alegi varianta potrivită pentru tine!

0742 838 888

0752 098 885

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Sambata: 9:00 - 12:00

Duminica: inchis

Aleea Sadoveanu nr.59 B, Iași

contact@royaltown.ro


    Call Now Button