Top
Image Alt

Apartament F2

2 camere

Apartament F2 - SOLD OUT

SUPRAFAȚA UTILĂ: 66,24 MP

Apartament 2 camere F2 – cauți un apartament spațios cu 2 camere? Aceasta este soluția pe care noi ți-o recomandăm. Plin de confort, cu o proiecție aerisită, apartamentele de tipul F2 îndeplinesc cele mai exigente cerințe.

Print schita

dimensiuni

Bucătărie: 6,87 m2

Living: 18,10 m2

Dormitor: 12,01 m2

Baie: 4,63 m2

Hol: 7,53 m2

Terasă: 11,90 m2

Terasă: 5,19 m2

POZIȚIONAT ÎN INIMA COPOULUI

Multe sunt poveștile Copoului, istorii și legende vechi ce l-au făcut un reper important pentru Iași. Aflat în centrul orașului, în apropierea celor mai cunoscute puncte de interes, la Royal Town te menții aproape de pulsul urban și de principalele puncte de atracție. Datorită liniștii și specificului select al zonei, apartamentele din Copou sunt construite pentru a defini stilul de viață pe care ți-l dorești.

GĂSEȘTI UN STIL MODERN DE VIAȚĂ

Royal Town oferă confortul conceptului de modern living. Întins pe o suprafață de 11890 m², pe 4 imobile cu 499 de apartamente cu parcări subterane și supraterane, spații de joacă și relaxare, entertainment și shopping, aici găsești locuința perfectă pentru fiecare membru al familiei.

CALITATE ȘI ELEGANȚĂ

Arhitectura clădirilor a fost gândită spre a transmite un stil de design modern, cu spații luminoase și ambient luxuriant. Totodată, tehnologiile de ultimă generație sporesc confortul și împlinesc cerințele la standardele anului 2018. Susținem calitatea și puterea esteticului pentru ca dumneavoastră să găsiți apartamentele ce vă reprezintă.

Ți-ai imaginat vreodată cum va arăta casa ta de vis? Te invităm să faci o vizită virtuală în apartamentele de la Royal Town. Ai posibilitatea să admiri viitoarea ta casă la doar un click distanță.

Tur virtual

Imaginile din turul virtual au caracter informativ, aceste imagini pot sa nu corespunda cu schita apartamentului prezentat in aceasta pagina.
Call Now Button